上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

有相出相無相出文都一樣支持

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-3-19 04:30 發表 查看引用來源

其實你唔滿意可以唔㩒入嚟睇㗎喎。。。有人搵枝搶指住你一定要㩒入嚟咩?何必又要忍唔住入嚟睇相,睇完又要成個師奶咁喺到潑婦罵街咁呢?
Yes , i agreed with you, support Ching!!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-3-19 04:30 發表 查看引用來源

其實你唔滿意可以唔㩒入嚟睇㗎喎。。。有人搵枝搶指住你一定要㩒入嚟咩?何必又要忍唔住入嚟睇相,睇完又要成個師奶咁喺到潑婦罵街咁呢?
Yes , i agreed with you, support Ching!!!

回覆 397# 最錫我老婆 的帖子

Ching加油,點都支持,
可以考慮寫明係參考圖

回覆 375# 最錫我老婆 的帖子

係男人都望多幾眼啦

有相出相,無相出文,一樣支持

呢排肺炎又嚴重返,我同老婆都喺冇必要嘅程況底下都會盡量留喺屋企做野。大家都知我哋接咗啊嫲過嚟同我哋住,所以老婆三叔成日都會上嚟探啊嫲。但係因為呢排肺炎又嚟料,所以我哋都唔係咁想三叔繼續上嚟,搭車一來一回點知途中佢會遇到咩人啫,同埋三叔呢啲廢老平時嘅衛生又一定冇我同老婆咁好㗎啦,所以我哋叫過佢唔好上嚟遲啲程況好返啲先上嚟。但喺三叔成日打嚟話唔洗驚佢會小心又呢又路,啊嫲知佢成日打嚟又剩底佢一粒仔所以又成日話想見佢。

之前啊嫲同三叔一齊住嗰陣又唔見佢咁孝順個老母喎,之前就係因為啊嫲身體唔好,但係個三叔又成日闊佬懶理咁所以老婆唔放心先接啊嫲過嚟住,點知宜家個三叔先學人扮o西孝順咁都唔知搏乜。

咁啊嫲開到聲話掛住粒仔咯,又話如果我哋唔想佢上嚟佢可以出去同佢飲茶見面。咁老婆就梗係唔想佢啊嫲出街周圍走㗎啦,但係又唔想個三叔日日來回隨時惹到隻菌上嚟喎。既然啊嫲咁想對住粒仔,我哋唯有決定叫個三叔過嚟住一排囉。三叔又唔洗開工,叫佢過嚟住又唔洗佢日日通街走完然後上嚟,啊嫲又可以見到佢。

其實我又冇乜所謂嘅,我又可以俾位佢𥄫我老婆,係我老婆唔鐘意啫。三叔已經過嚟住咗差唔多個半星期,呢段時間我都有嘗試𠱁老婆引佢,但係老婆唔想話好厭,加上老婆已經唔鐘意佢喺到住所以老婆話見到佢都已經唔開胃,所以老婆一路都唔肯引佢。

直到尋晚老婆沖涼嗰陣whatsapp問我想唔想佢剃毛,定係我想佢繼續keep住啲毛毛。我見佢咁問我就忽然間有個idea。

我嗰陣喺廳坐喺地下張coffee table到用緊電腦上緊網,三叔喺後面疏化睇緊電影。我就同老婆講話我唔係好知佢宜家啲毛有幾長。老婆一路都鐘意白虎嘅,但係早排因為我覺得佢走光嗰陣有啲毛毛露出嚟成件事會誘惑啲所以叫佢唔好剃。所以老婆每逢覺得佢啲毛生到一個位佢想剃嗰陣佢就會問我意見,想唔想佢剃。

我其實知道老婆啲毛毛有幾長,但係唔答佢唔知係因為想局佢影相俾我睇。

老婆: 你呢幾晚睇唔到㗎咩。。。

我: 冇留意。。 😅

老婆:我覺得可以剃

我: 我鐘意有啲毛毛喎,但係我唔知亂唔亂所以答唔到你。

老婆: 我都唔知算唔算。

我: 咁我真係要睇下先答到你😅

老婆:

我: 😍😍😍

老婆: 等陣先!佢喺唔喺你隔離??

我: 唔喺呀 佢入咗廁所 (我講大話)

老婆: Ok,咁剃唔剃?

我: 唔洗 我覺得咁樣啱啱好

雖然我背住三叔但係以我當時同佢嘅距離同角度,如果佢望嘅話佢一定睇到我電話嘅內容。我專登喺面前開張相嚟睇,仲一路睇一路覆老婆whatsapp,我whatsapp改咗我老婆個名做老婆,大大隻字寫住老婆所以佢見到嘅話一定知張相係我老婆。

我嘗試過眼尾望下佢有冇望緊但係我唔擰轉面嘅話我真係睇唔到。

我真係想佢睇到,我部電話set咗唔會自動lock機畫面一路長開,我專登開住同老婆個whatsapp對話,轆到去畫面淨係show到老婆send過嚟張相之後嘅第一個msg,之後開住部電話,放底,就起身走去廁所。

返到嚟我三叔繼續喺疏化睇緊電視,我擰返起部電話check,發覺部電話係我個homescreen,whatsapp冇咗,同老婆嘅對話冇咗。明顯係"有人"郁過我部電話之後就咁㩒個home button所以出返嚟home screen。所以我肯定,三叔頭先一早已經見到老婆send過嚟嗰張相,仲襯我去廁所嗰陣睇過我電話,應該係睇返張相。

之後老婆沖完涼,著住睡裙出嚟敷mask,仲要係坐喺三叔隔離,佢乜都唔知。。
衰婆唔肯引三叔,我唯有用第二啲方法。。。

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-3-24 15:31 發表 查看引用來源
呢排肺炎又嚴重返,我同老婆都喺冇必要嘅程況底下都會盡量留喺屋企做野。大家都知我哋接咗啊嫲過嚟同我哋住,所以老婆三叔成日都會上嚟探啊嫲。但係因為呢排肺炎又嚟料,所以我哋都唔係咁想三叔繼續上嚟,搭車一來一回點知途 ...
呀嫂啲毛毛好正呀,仲見到嫂嫂啲腳趾甲油添😍😍
我鍾意有毛,感覺意淫啲,所以我老婆為左我,而家都唔會剃到光脫脫😅😅

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-3-24 15:31 發表 查看引用來源
呢排肺炎又嚴重返,我同老婆都喺冇必要嘅程況底下都會盡量留喺屋企做野。大家都知我哋接咗啊嫲過嚟同我哋住,所以老婆三叔成日都會上嚟探啊嫲。但係因為呢排肺炎又嚟料,所以我哋都唔係咁想三叔繼續上嚟,搭車一來一回點知途 ...
我一直都儲起哂呀嫂啲相,多謝師兄無私分享俾我地😊😍🙏🏻

小心你部手機或電腦,三叔copy嗮的相。好危險。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆