上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

回覆 3560# 最錫我老婆 的帖子

可以的話著半透一件頭泳衣最引人

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-3-27 00:13 發表 查看引用來源
可以的話著半透一件頭泳衣最引人
我之前試過同老婆同對朋友夫婦喺泳池游水,個friend個老婆著住件兩件頭 佢游咗陣之後一上水條泳褲透o西 成片黑色西毛透o西出嚟都唔知 佢仲企喺泳池邊同我老婆傾咗陣計 我喺水入邊望咗勁耐 佢老公又掛住游水冇留意到 幾年前嘅事啦 不過到到宜家每次見到佢我都淨係諗住佢下面啲西毛有幾濃密 都幾正

回覆 3562# 最錫我老婆 的帖子

我都有類似經驗。 女坐係池邊,我就係水中佢大脾中間同佢傾偈。因為係水中,有時會'漂'得好近,好似佢大脾夾住我頭。 其實女仔應該好敏感,不過佢好似唔覺有問題。

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-3-27 00:49 發表 查看引用來源
我都有類似經驗。 女坐係池邊,我就係水中佢大脾中間同佢傾偈。因為係水中,有時會'漂'得好近,好似佢大脾夾住我頭。 其實女仔應該好敏感,不過佢好似唔覺有問題。 ...
有時啲女仔如果同你熟嘅話佢哋未必會咁敏感 所以我成日都對我老婆啲朋友仔好好 同佢哋已經好熟所以成日有野𥄫有時仲有得抽下水

同女仔游水其實真係好多野𥄫 我個人覺得佢哋著比堅尼其實都真係幾容易走光 好多年前我同ex同我幾個friend去馬來西亞旅行 酒店有個泳池我同我ex同一個男仔friend朝早落咗去游水 游完上水嗰陣我哋爬梯上水,我ex爬先之後我個friend跟住佢尾, 我ex爬緊上去嗰陣佢個屎忽喺正我哋面前, 佢一上水嗰下條泳褲就俾啲水沖到移咗小小位 見到毛之外仲見到佢小小西唇 我同我個friend都一齊向上望緊 我見到我個friend望到實一實所以我肯定佢都見到。
不過我ex唔同我老婆 佢如果知道自己走光係真係會唔開心嗰隻 所以我事後冇同佢講返

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-3-27 00:28 發表 查看引用來源

我之前試過同老婆同對朋友夫婦喺泳池游水,個friend個老婆著住件兩件頭 佢游咗陣之後一上水條泳褲透o西 成片黑色西毛透o西出嚟都唔知 佢仲企喺泳池邊同我老婆傾咗陣計 我喺水入邊望咗勁耐 佢老公又掛住游水冇留意到  ...
唸起女性朋友啲濃密西毛一定會扯

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-3-27 01:15 發表 查看引用來源

有時啲女仔如果同你熟嘅話佢哋未必會咁敏感 所以我成日都對我老婆啲朋友仔好好 同佢哋已經好熟所以成日有野𥄫有時仲有得抽下水

同女仔游水其實真係好多野𥄫 我個人覺得佢哋著比堅尼其實都真係幾容易走光 好多年前 ...
事後有無忍唔住同ex搞返一劑金既?

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2020-3-27 01:16 發表 查看引用來源

唸起女性朋友啲濃密西毛一定會扯
我宜家都仲成日見到佢 每次佢對住我有講有笑嘅同時我都淨係會諗住佢下面個西有幾多毛

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2020-3-27 01:19 發表 查看引用來源

事後有無忍唔住同ex搞返一劑金既?
冇 因為之後要出去 同埋我嗰陣舖露出癮未有宜家咁大

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-3-27 00:28 發表 查看引用來源

我之前試過同老婆同對朋友夫婦喺泳池游水,個friend個老婆著住件兩件頭 佢游咗陣之後一上水條泳褲透o西 成片黑色西毛透o西出嚟都唔知 佢仲企喺泳池邊同我老婆傾咗陣計 我喺水入邊望咗勁耐 佢老公又掛住游水冇留意到  ...
我其實曾經偷影過呢對夫婦個老婆嘅走光相 佢樣唔差嘅 小小baby fat 不過佢唔算大波同深色lin

回覆 3569# 最錫我老婆 的帖子

我唔喜歡太瘦, 少少babyfat 幾好, 最重要係樣唔可以太差。 有時親戚朋友間大肚婆正, 胸前偉大,好想瞓下去!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆