上一頁下一頁
發新話題

Part1: 不能反抗,被征服了+Part2: 後門初體驗(#76)+Part3: 久違了的滿足(#199)

收藏  |  訂閱
693  94.0k

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-29 11:56 AM 發表 查看引用來源

看來妳都幾中意佢wor...
有一句話係好啱嘅
開始只需要一刻衝動, 分手卻需要無比勇氣.....

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-29 11:59 AM 發表 查看引用來源

有一句話係好啱嘅
That's true. I have never had guts to say goodbye.

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-29 11:59 AM 發表

有一句話係好啱嘅
但感情淡了, 唔想分都要分加...

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 11:12 AM 發表 查看引用來源

我 ex 都係咁 :smile_o03:
佢從來無當過我係 long term,所以無帶過我去見佢任何朋友,連原本係街拖住手見到朋友都會即時 fing 開我 :smile_o03:
即係找你做後備情人
:') :') :') :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-29 11:56 AM 發表 查看引用來源

甘仲唔分手,點接受到:smile_24:
果陣好愛佢呀 :smile_o05:

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-29 11:56 AM 發表 查看引用來源

看來妳都幾中意佢wor...
係呀,其實當時係熱戀中,都真係幾一盆冷水照頭淋

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-29 11:58 AM 發表 查看引用來源

完全係偷情+搵食feel:smile_o03:
係呀,佢完全唔俾佢 d 朋友知
個個都以為佢仲單身

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-29 11:58 AM 發表 查看引用來源

分開是好事啊
你對他真好
果下我對佢係好好
好多野都就佢,重來無發過佢脾氣

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-29 12:32 PM 發表 查看引用來源

即係找你做後備情人
:') :') :') :smile_24: :smile_24:
其實都係,佢拍拖一個月已經話覺得性格不合,所以同佢只係會 short term

後備......…其實係家
果陣有個女仔佢好鐘意下家
同我睇緊戲佢可以話同其他朋友睇戲
果個女仔後尾知道佢拍拖後好唔開心,佢又對住我好唔開心咁......

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 01:32 PM 發表 查看引用來源

其實都係,佢拍拖一個月已經話覺得性格不合,所以同佢只係會 short term

後備......…其實係家
果陣有個女仔佢好鐘意下家
同我睇緊戲佢可以話同其他朋友睇戲
果個女仔後尾知道佢拍拖後好唔開心,佢又對住我 ...
他既然說性格不合,甘點解唔分手?當你係乜?如果我是你,一定立刻離開他.得不到他的尊重,都要拿回自己的尊嚴.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆