上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
641  243.0k

睇黎miss 都係對小鮮肉興趣大啲

引用:
原帖由 scdondon 於 2019-5-2 10:46 PM 發表 查看引用來源
睇黎miss 都係對小鮮肉興趣大啲
哎呀,其實我鐘意年紀大既男人啊

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-5-3 08:08 AM 發表 查看引用來源
男追女,隔座山。
女追男,隔面紗。
哈哈、有趣啊,我只不過女主無諗住追小保安員啊,佢只不過係唔覺意走光搞到年輕保安硬左咋,佢無心啊^_^

劉sir約放學傾計個part無左既??

引用:
原帖由 Sampras730 於 2019-5-3 10:01 AM 發表 查看引用來源
劉sir約放學傾計個part無左既??
本來想加入去,但又怕會拖長左呢個部分,所以我刪減左。如果將來有機會重新編訂的話,或者可以加埋入去。
師兄你好細心喔^-^

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-3 06:36 AM 發表 查看引用來源

哎呀,其實我鐘意年紀大既男人啊
喜歡年紀大嘅男仕?咁有我份喇😂不過我無地中海同大肚腩,會唔會唔合格㗎?😂😂

引用:
原帖由 etyc 於 2019-5-3 11:00 AM 發表 查看引用來源

喜歡年紀大嘅男仕?咁有我份喇😂不過我無地中海同大肚腩,會唔會唔合格㗎?😂😂
哈哈,如果你係有彭于晏咁靚仔既成熟男士,可以同我傾下啊~哈哈。不過我唔鐘意無頭髮既、反而我鐘意毛茸茸既^_^

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-3 11:04 AM 發表 查看引用來源

哈哈,如果你係有彭于晏咁靚仔既成熟男士,可以同我傾下啊~哈哈。不過我唔鐘意無頭髮既、反而我鐘意毛茸茸既^_^
就快有㗎喇,等吓啦😂😂我好彩,有頭髮,毛呢,腳毛最濃😂😂

引用:
原帖由 etyc 於 2019-5-3 11:18 AM 發表 查看引用來源

就快有㗎喇,等吓啦😂😂我好彩,有頭髮,毛呢,腳毛最濃😂😂
哈哈,咁咪似隻猩猩囉^_^~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆