上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

出哂水、個TB 應該有收穫!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-3-28 15:48 發表 查看引用來源
自從我提過同我friend個老婆喺泳池游水嗰陣條泳褲透o西佢啲毛出嚟之後已經有師兄PM我問我有冇呢個人妻嘅相。之後我講埋我偷影過佢嘅露點相之後仲更加多師兄PM我想我send俾佢哋睇。
其實洗乜PM逐個逐個send咁煩啫,我喺 ...
巧正喎,師兄有冇諗過玩4p?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-2 14:28 發表 查看引用來源
老婆呢排日日都喺屋企做野所以已經好多日都冇返過工,但係佢哋有個project要埋尾所以佢今日要同個同事返公司做埋啲手尾。老婆返到公司同個同事喺佢office個workshop入面做野。

我諗大家都應該估到老婆一定係做野其間 ...
呀嫂啲水好正呀!😍🤤🤭👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2020-4-2 18:14 發表 查看引用來源

呀嫂啲水好正呀!😍🤤🤭👍🏻👍🏻👍🏻
個衰婆不嬲都多水 不過估唔到佢今次咁大反應

引用:
原帖由 bentayga 於 2020-4-2 09:46 發表 查看引用來源

呢樣唔難,喺客厠做少少手腳,例如閂咗水箱制冇水冲厠,就同三叔講有需要就用你房個厠所,咁咪乜都畀佢睇晒囉!
係喎 好主意 thx!!

密密更ok?jjjjj

人妻白汁底底,一個字正,樓主老婆D底底咁靚真係要多多分享🤩

亞嫂咁多水,好正😍

呀嫂啲水好正呀!
under super sex

老婆又返咗公司 宜家屋企得我,三叔同啊嫲。
多得樓上師兄獻計,叫我關咗客廁個水箱制。不過我費事煩,我就咁同三叔同啊嫲講話客廁水箱有問題,冇水,叫佢哋如果要去廁所就去我同老婆嗰個。我大概20分鐘前同咗佢哋講,我亦都反鎖咗客廁對門incase三叔唔記得。

之後message咗老婆同咗佢講客廁唔用得,話咗俾佢知佢三叔同啊嫲可能會用我哋個廁所。

老婆: 妖 咁埋要同三叔共用廁所?

我: 冇計啦 我睇吓整唔整得返

老婆: 我唔理 我用之前你要同我消毒

我: 你唔講我都會

老婆: 幫我收埋我啲under,我入邊有兩條晾緊

我: 我一早幫你收埋咗啦

老婆: okay

咁當然我冇幫佢收埋佢啲靚靚底褲啦。

老婆今朝晾咗呢兩條底褲喺廁所,而喺我同三叔講完客廁壞咗之後,佢不出5分鐘已經去咗我哋廁所一次啦。。。🤔

仲有全日流流長,喺老婆返嚟之前等我就睇吓佢三叔會去幾多次廁所。。去幾耐,同會唔會出蠱惑先

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆