上一頁下一頁
發新話題

Part1: 不能反抗,被征服了+Part2: 後門初體驗(#76)+Part3: 久違了的滿足(#199)

收藏  |  訂閱
693  94.0k

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-29 01:42 PM 發表 查看引用來源

他既然說性格不合,甘點解唔分手?當你係乜?如果我是你,一定立刻離開他.得不到他的尊重,都要拿回自己的尊嚴.
hey princess you really cn do tht??

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-29 01:42 PM 發表 查看引用來源

他既然說性格不合,甘點解唔分手?當你係乜?如果我是你,一定立刻離開他.得不到他的尊重,都要拿回自己的尊嚴.
其實係佢唔想做「衰人」講分手
我又雖然好辛苦但又仲好鐘意佢

只可以話我迷信喇,我對於天蠍座無咩抵抗力

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 02:25 PM 發表 查看引用來源

let say at last is youto say "broke up"

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 02:25 PM 發表 查看引用來源

一個願打, 一個願涯的例子.....:smile_o03:

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 01:32 PM 發表 查看引用來源

其實都係,佢拍拖一個月已經話覺得性格不合,所以同佢只係會 short term

後備......…其實係家
果陣有個女仔佢好鐘意下家
同我睇緊戲佢可以話同其他朋友睇戲
果個女仔後尾知道佢拍拖後好唔開心,佢又對住我 ...
你有感情煩腦???

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-10-29 02:33 PM 發表 查看引用來源

一個願打, 一個願涯的例子.....:smile_o03:
無錯
最後「勝利」係我......因為最後講 break up 係佢

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-10-29 02:33 PM 發表 查看引用來源
你有感情煩腦???
只係講返從前既事姐
唔係講緊依家

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 02:35 PM 發表 查看引用來源

只係講返從前既事姐
唔係講緊依家
哦......明白

引用:

你講緊你自己:smile_41:
:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-29 02:52 PM 發表 查看引用來源

你講緊你自己:smile_41:
:smile_13: :smile_13: :smile_13:
當然唔係,我只會為愛我的人不能抽身.
如果他連騙我的說話都不說,我會死心的.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆