上一頁下一頁
發新話題

求愛

收藏  |  訂閱
383  31.0k

引用:
原帖由 三先生 於 2010-7-28 09:39 PM 發表 查看引用來源

我屋企附近D公園都好很多人~~~:smile_39: :smile_39:
小心比人拍低放上youtube!= =

引用:
原帖由 WOLEHA 於 2010-7-28 11:45 PM 發表 查看引用來源

應該誤會,因爲個公園一眼望曬,而且D大夏好遠。
下次同HB去開房。哈哈

引用:
原帖由 WOLEHA 於 2010-7-28 23:45 發表 查看引用來源

我去公園耍太極都有人影?!:smile_27: :smile_30:

引用:
原帖由 三先生 於 2010-7-29 10:10 PM 發表 查看引用來源

我去公園耍太極都有人影?!:smile_27: :smile_30:
haha..... 好多人跟住學耍太極都

好開心,頭先HB應承我,下個星期同我去房房攬攬錫錫。哈

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-7-31 10:24 PM 發表 查看引用來源
好開心,頭先HB應承我,下個星期同我去房房攬攬錫錫。哈
... only 攬攬錫錫...? :smile_39:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-8-1 01:23 AM 發表 查看引用來源

... only 攬攬錫錫...? :smile_39:
係阿,HB未好返,不能做劇烈運動。
HB 被我 beg 得多,終于肯下個星期同我去開房,不過只係攬下錫下,玩下玩具和口交。
HB依然不能做劇烈運動。或者比我騎下都得卦,我唔知,要睇HB..

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-8-1 02:00 AM 發表 查看引用來源

係阿,HB未好返,不能做劇烈運動。
HB 被我 beg 得多,終于肯下個星期同我去開房,不過只係攬下錫下,玩下玩具和口交。
HB依然不能做劇烈運動。或者比我騎下都得卦,我唔知,要睇HB..
不能做劇烈運動 <--- 咁唔係代表佢連碌野都硬唔到啫,你可以女上騎佢架嗎~~~  其實佢係咪硬唔到,是但搵個借口咋...? :smile_o10:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-8-1 02:11 AM 發表 查看引用來源

不能做劇烈運動  
唔係阿,好hard架,
他攬我抱我錫我都hard曬。
比我騎都應該肯既,不過可能他都怕傷到腰骨

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-8-1 02:14 AM 發表 查看引用來源

唔係阿,好hard架,
他攬我抱我錫我都hard曬。
比我騎都應該肯既,不過可能他都怕傷到腰骨
貢你慢慢騎佢囉,軟左咪又吹返硬佢囉~~~

今次唸住同佢玩咩玩具呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆