上一頁下一頁
發新話題

Part1: 不能反抗,被征服了+Part2: 後門初體驗(#76)+Part3: 久違了的滿足(#199)

收藏  |  訂閱
693  94.0k

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-29 05:09 PM 發表 查看引用來源

當然唔係,我只會為愛我的人不能抽身.
如果他連騙我的說話都不說,我會死心的.
可以話佢好,講野爽直,有果句講果句
不過作為女朋友,真係好難頂,聽到係好 hurt

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 05:22 PM 發表 查看引用來源

可以話佢好,講野爽直,有果句講果句
不過作為女朋友,真係好難頂,聽到係好 hurt
當然拉,所以你真的很愛他,甘都忍受到.
我覺得他對你,連sl都不如....
好彩最後他都放過你

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-29 05:28 PM 發表 查看引用來源

當然拉,所以你真的很愛他,甘都忍受到.
我覺得他對你,連sl都不如....
好彩最後他都放過你
其實似阿四(幫佢拎野)同sp(到後期所謂嘅拍拖其實係上佢屋企做完,落街食啲野之後送我去車站自已返屋企)多啲

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 05:46 PM 發表 查看引用來源

其實似阿四(幫佢拎野)同sp(到後期所謂嘅拍拖其實係上佢屋企做完,落街食啲野之後送我去車站自已返屋企)多啲
他真的當你係sp...好彩你都enjoy sex.
算啦,現在開心就好了

有 enjoy 不過<50% 機會有高潮
同埋有時會痛,要死忍家

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 08:32 PM 發表 查看引用來源
有 enjoy 不過
甘慘:smile_24: 他待你SP都不如,只是玩具。

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-29 08:55 PM 發表 查看引用來源

甘慘:smile_24: 他待你SP都不如,只是玩具。
咁呢d 佢唔知,果陣唔夠膽同佢講

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 08:56 PM 發表 查看引用來源

原來係甘,算佢啦:smile_24:
HB知道我痛,會好緊張架

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-29 08:56 PM 發表 查看引用來源

不過你甘好身材,係男人都喜歡

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-29 09:15 PM 發表 查看引用來源

原來係甘,算佢啦:smile_24:
HB知道我痛,會好緊張架
hee hee
咁咪好羅
講過呢件事俾 bf聽,所以依家佢成日問我痛唔痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆