上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  890.4k

引用:
原帖由 boar36 於 19/5/2021 23:43 發表 查看引用來源
喔 , 非常之到位嘅更新,有畫面  又有聲,無得彈
師兄睇得咁刺激,今晚完咗Elly嘅故事,聽日開始新嘅一章😬

Elly篇嘅故事最後一章~

Elly XX

其實就算Cassy唔話著俾阿星同Elly睇,阿星都會求佢著嚟睇。當日阿星見佢買嘅時候都已經非常期待,不過Cassy話要等Elly收咗生日禮物之後先會攞出嚟玩,既然你咁想好姊妹開心先,阿星一定會配合。Cassy自已嘅玩具,其實都係著俾阿星睇嘅,完全展現佢火辣嘅身材。Cassy嘅裝束,係黑色乳膠(latex)製緊身連身衣,由胸圍以下修腰直落窄腳褲,當中剃光光嘅地方係呈打開狀態,阿星睇得清清楚楚,而腰以上只係一條拉鍊,但係拉鍊因為35F而冇辦法拉到盡,令到Cassy豐滿健美嘅35F,睇落更加波途胸湧,好似就嚟迫爆。Cassy由得頭髮繼續挽起,麻藥女搜查官look簡直令阿星面紅心跳,小星星忿怒暴跳。Elly望住Cassy嘅眼光非常羨慕,係嘅,雖然Cassy同Elly同年,但係Cassy只係若妻,而Elly已經係人妻仲要係人母,相比之下阿星明白Elly其實對自由非常嚮往,而Cassy嘅自由奔放就令到Elly更加覺得自己已經受到束縛。「今晚你係阿星同Cassy嘅附屬品,你要記住,今晚,你係屬於阿星同Cassy嘅。」Elly終於忍唔住喊咗出嚟,長時間嘅壓抑,要守規矩,要做到最好,唔可以喺人前行差踏錯,好多枷鎖喺身上,令到Elly受到好多委屈,阿星明白。

Cassy爬上床攬住Elly係咁錫佢,一路錫一路同佢講家鄉話。Elly雙手因為被拘束手套綁住喺背後,行動自由受阻,只能夠烏前身俾Cassy攬住嚟錫。阿星趁住Cassy攬住Elly錫佢嘅時候,一個唔覺意後入咗Elly。啱啱Elly嘅小咀先俾阿星兩隻手指撐住,流口水流到一床都係,呢頭搞完果頭俾小星星突然後入,仍然令小星星進入嘅時候有啲困難。有時阿星好好奇,究竟Elly係點樣保持佢嘅小口嘅緊緻,果種啜下啜下嘅觸感,好似一個真嘅小口啜咁樣,你話點頂?

Elly比較喜歡俾阿星㩒低佢個頭喺床上面然後後入嘅類型,除咗佢嘅小口裡面佈滿皺紋令到小星星感受強烈之外,Elly嘅通道偏向後方,正常男上女下嘅體位未必能夠令佢盡情享受,而佢喜歡騎乘阿星嘅原因,就係因為佢可以自己控制角度,令自己更多享受。阿星呢一刻選擇呢個姿勢,係因為既然Elly雙手被拘束住,佢根本冇辦法用雙手喺阿星推送嘅時候支撐身體,當衝刺去到一個地步嘅時候,Elly 就開始放軟,上身趴跌喺床上面,起唔返身。而Cassy 呢個時候,亦都坐埋Elly 個頭度,用手指打開自己雙唇,送俾Elly親吻。

今晚真係狂野刺激淫穢愛慾温馨甜蜜樣樣都齊。Elly已經因為啱啱嘅幾次高潮攰到瞓著咗,阿星攬住佢,同Cassy喺度綿綿情話。Cassy同阿星講希望同阿星同埋Elly三個人多啲去唔同嘅地方留低多啲三個人嘅回憶,阿星明白佢嘅想法,亦都好贊成佢嘅提議,因為阿星始終唔會喺呢個地方長期逗留,而且大家始終都會長大,會有分離嘅一日,趁有機會留低多啲回憶,或者將來有一日睇返,會記得大家嘅甜蜜。講到一半,Elly俾阿星同Cassy嘈醒咗,錫咗阿星一啖,然後拖咗Cassy去佢果邊攬住Cassy再瞓,阿星攬住Elly,右手拖住Cassy嘅手,諗咗好多,好多嘢。
(Elly 完)😬

Elly嘅故事會喺Miss Tang嘅事件入面延續,請繼續留意。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-20 00:04 發表 查看引用來源

Elly XX

其實就算Cassy唔話著俾阿星同Elly睇,阿星都會求佢著嚟睇。當日阿星見佢買嘅時候都已經非常期待,不過Cassy話要等Elly收咗生日禮物之後先會攞出嚟玩,既然你咁想好姊妹開心先,阿星一定會配 ...
支持阿星繼續寫。 💪🏻💪🏻💪🏻

引用:
原帖由 更年大叔 於 20/5/2021 00:35 發表 查看引用來源

支持阿星繼續寫。 💪🏻💪🏻💪🏻
多謝大叔師兄支持😬

回覆 372# star_platina 的帖子

無限十卜💪🏻
請星師兄繼續寫,我哋繼續睇😉

引用:
原帖由 柒七仔 於 20/5/2021 00:45 發表 查看引用來源
無限十卜💪🏻
請星師兄繼續寫,我哋繼續睇😉
多謝七師兄捧場,阿星繼續努力😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-20 00:04 發表 查看引用來源

Elly XX

其實就算Cassy唔話著俾阿星同Elly睇,阿星都會求佢著嚟睇。當日阿星見佢買嘅時候都已經非常期待,不過Cassy話要等Elly收咗生日禮物之後先會攞出嚟玩,既然你咁想好姊妹開心先,阿星一定會配 ...
果段時間,師兄真係好忙吓,咁樣搞法,洗唔洗補補身?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 20/5/2021 01:21 發表 查看引用來源

果段時間,師兄真係好忙吓,咁樣搞法,洗唔洗補補身?
阿吉貓,故仔梗係咁講,阿星邊有咁勁,睇完笑下就好😬

早晨 Star 師兄,

Support Support, 期待更精彩嘅故事,一如以往咁 .....  越睇越硬

引用:
原帖由 boar36 於 20/5/2021 08:28 發表 查看引用來源
早晨 Star 師兄,

Support Support, 期待更精彩嘅故事,一如以往咁 .....  越睇越硬
早呀師兄,新故事跟住就嚟😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆