上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-5-14 08:16 發表 查看引用來源
呢排我個post靜咗好多,仲成日沈到落第二頁,唔知各位係唔係睇厭咗我老婆啦,我淨係知個帖越嚟越鬼影都冇隻,搞到我都冇乜心情上嚟更新所以好耐冇上過嚟。

不過尋晚俾我影到張靚相,我又身痕想post上嚟開心share吓。如果呢張 ...
樓主老婆咁自動波樓主真性福

回覆 3827# 最錫我老婆 的帖子

畫面巧正,見到即時扯

支持ching繼續出post

回覆 3827# 最錫我老婆 的帖子

多謝分享含J圖,多啲嚟,密啲睇。阿嫂真係百看不厭。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-5-14 08:16 發表 查看引用來源
呢排我個post靜咗好多,仲成日沈到落第二頁,唔知各位係唔係睇厭咗我老婆啦,我淨係知個帖越嚟越鬼影都冇隻,搞到我都冇乜心情上嚟更新所以好耐冇上過嚟。

不過尋晚俾我影到張靚相,我又身痕想post上嚟開心share吓。如果呢張 ...
至愛既奶🤤🤤正到無得輸!!!
至愛佢奶頭走光🤤🤤🤤

師兄唔好停呀,我日日都有入來睇你有冇更新㗎,啊嫂已經係我每日等待的人,有相冇相只要聽到啊嫂一舉一動,我都有幻想。你post多啲,我就回多啲。再次多謝師兄

阿嫂真係好撚正
濕身玩波特別滑手
引用:

引用:
原帖由 kpbobobo 於 2020-5-14 09:17 發表 查看引用來源
睇到硬晒,阿嫂粒lin又粉紅又細粒乳暈又啱啱好,好想食
老婆全身最令我自豪嘅就係佢對lin

引用:
原帖由 tremulous 於 2020-5-14 15:23 發表 查看引用來源
我日日上來等更新,露點含J 相好吸引,一看即硬。
多謝師兄!

引用:
原帖由 fernando_9 於 2020-5-14 09:36 發表 查看引用來源
樓主有無三叔偷底褲後續?
我仲係未同老婆講,加上呢排暫時仲未有機會入三叔間房,唔知佢有冇再偷

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆