上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 lokam's 於 2020-5-14 09:39 發表 查看引用來源
一大早就見到師兄既更新,即時精神哂
估唔到你點影阿嫂既性感相都得,影啪啪啪就唔可以 wo
影佢相都好睇佢心情,每次都要呃呃𠱁𠱁佢先肯俾我係咁意影幾張。片佢就講到明唔俾㗎啦諗都唔洗諗

引用:
原帖由 friendho 於 2020-5-14 10:46 發表 查看引用來源

如果影到條片,睇住阿嫂一路吹,一路個波彈下彈下,爽到爆
如果可以影到就真係正 可惜隻乸唔俾

引用:
原帖由 kpbobobo 於 2020-5-14 15:08 發表 查看引用來源
好想睇楼主你老婆的性感通花喱士透明小內褲
你係想就咁睇啲底褲 定係佢走光嗰陣?

我都日日check post, 等師兄出新料,千萬不要停呀,唔係就好多師兄師姐們傷心。 亞嫂真係無得頂。

引用:
原帖由 我是康熙 於 2020-5-14 23:18 發表 查看引用來源

至愛既奶🤤🤤正到無得輸!!!
至愛佢奶頭走光🤤🤤🤤
佢三叔咪成日見到我老婆對lin囉,女人喺屋企通常都唔會遞bra㗎啦,仲要老婆著啲衫同裙唔係低胸就闊領大大件,三叔同得我哋一齊住實多機會𥄫到嘢,佢真係執到

引用:
原帖由 kennychan1989 於 2020-5-14 23:44 發表 查看引用來源
師兄唔好停呀,我日日都有入來睇你有冇更新㗎,啊嫂已經係我每日等待的人,有相冇相只要聽到啊嫂一舉一動,我都有幻想。你post多啲,我就回多啲。再次多謝師兄 ...
多謝師兄支持!

引用:
原帖由 poloalm 於 2020-5-15 00:57 發表 查看引用來源
我都日日check post, 等師兄出新料,千萬不要停呀,唔係就好多師兄師姐們傷心。 亞嫂真係無得頂。
師姐都有份?
好 多謝師兄!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-5-15 00:52 發表 查看引用來源

你係想就咁睇啲底褲 定係佢走光嗰陣?
男人應該like睇走光多D…………

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-5-15 00:59 發表 查看引用來源

佢三叔咪成日見到我老婆對lin囉,女人喺屋企通常都唔會遞bra㗎啦,仲要老婆著啲衫同裙唔係低胸就闊領大大件,三叔同得我哋一齊住實多機會𥄫到嘢,佢真係執到 ...
三叔有得睇無得食,成日on99點頂呀!

師兄唔好停呀,我日日都有入來睇你有無更新㗎!阿嫂啲高質相我日日都等緊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆