上一頁下一頁
發新話題

醉翁之意>船上困獸鬥🙇‍♀️

收藏  |  訂閱
3.9k  296.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-12 12:52 發表 查看引用來源
唔鐘意偷食?
我又唔多知喎

引用:
原帖由 iphone10 於 2023-7-12 13:03 發表 查看引用來源
我又唔多知喎
師姐咁正冇理由拒絕嘅!😉

引用:
原帖由 iphone10 於 2023-7-12 13:03 發表 查看引用來源
今晚係都換人玩啦
換邊個?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-12 13:14 發表 查看引用來源
換邊個?
我剛才落左去經過見到保安叔,佢話我今日做乜咁早落嚟,我話一個人悶悶地早d落街市逛下,反正隻公又返左鄉下,一個人今晚唔知食乜好🤷‍♀️
佢話唔介意佢斬料上嚟,佢話牛池灣檔燒鵝好正,斬半隻買埋啤酒好唔好,我話事旦呀🙇‍♀️
無獨有偶,我個舊同事又係做緊保安,唔通呢期同d保安有緣?

引用:
原帖由 iphone10 於 2023-7-12 13:58 發表 查看引用來源
我剛才落左去經過見到保安叔,佢話我今日做乜咁早落嚟,我話一個人悶悶地早d落街市逛下,反正隻公又返左鄉下,一個人今晚唔知食乜好🤷‍♀️
佢話唔介意佢斬料上嚟,佢話牛池灣檔燒鵝好正,斬半隻買埋啤酒好唔好,我話事旦呀🙇‍♀️
...
保安明哥今晚有嘢食🤭

引用:
原帖由 iphone10 於 2023-7-12 13:58 發表 查看引用來源
...
講開又講,早排掉垃圾撞到個吖叔又掉,比佢睇到我凸點真空,今早佢話知我隻公返大陸,我問佢點會知?
佢話前日見我隻公拖住個喼入𨋢,佢口多問佢先知,仲話得我一個人,如果有乜需要可以叫佢幫我,我心諗唔通叫你幫我掉垃圾咩?

引用:
原帖由 iphone10 於 2023-7-12 14:04 發表 查看引用來源
講開又講,早排掉垃圾撞到個吖叔又掉,比佢睇到我凸點真空,今早佢話知我隻公返大陸,我問佢點會知?
佢話前日見我隻公拖住個喼入𨋢,佢口多問佢先知,仲話得我一個人,如果有乜需要可以叫佢幫我,我心諗唔通叫你幫我掉垃圾咩? ...
d男人平時唔熱心,突然又熱心,哈哈。。。

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2023-7-12 14:03 發表 查看引用來源
保安明哥今晚有嘢食🤭
今晚食燒鵝

回覆 3864# iphone10 的帖子

師姐,大戰會唔會就今晚一觸即發?😍

回覆 3820# iphone10 的帖子

師姐⋯妳班姊妹都多姿多彩喎🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆