上一頁下一頁
發新話題

我的男主角 (#2福利圖)(#312豬脾相)

收藏  |  訂閱
419  72.4k

引用:
原帖由 家中邊緣的裙 於 2019-2-8 09:01 PM 發表 查看引用來源

你講我?我唔識佢~
sorry……我以為相相是樓主……sorry……我問下你;你又是多水多汁的豬豬……hehe

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-8 09:09 PM 發表 查看引用來源

sorry……我以為相相是樓主……sorry……我問下你;你又是多水多汁的豬豬……hehe
下~明白~相中人係我~豬脾一雙,Sorry~多唔多水我唔知呃,有人話我唔夠多水羅~

引用:
原帖由 家中邊緣的裙 於 2019-2-8 10:01 PM 發表 查看引用來源

下~明白~相中人係我~豬脾一雙,Sorry~多唔多水我唔知呃,有人話我唔夠多水羅~
唔夠多水……點解呀……???有例子可以說明一下???脾脾下的皮膚好滑滑反光的……奶白色皮膚才有這麽子!!……二指插穴內有冇zizi聲;水多女仔就是好証明…🚿🚿🛁🛁…zizi Sound🤣🤣🚿🚿你們即開cam……玩一次;就左証據;你是多水水的

引用:
原帖由 AATCC 於 2019-2-8 06:22 PM 發表 查看引用來源

點樣可以post相上嚟㗎
大波波是36D??有D大波碗八字波??軟林林……好揸揸

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-8 10:32 PM 發表 查看引用來源

唔夠多水……點解呀……???有例子可以說明一下???脾脾下的皮膚好滑滑反光的……奶白色皮膚才有這麽子!!……二指插穴內有冇zizi聲;水多女仔就是好証明…🚿🚿🛁🛁…zizi Sound🤣🤣🚿🚿你們即開cam……玩一次;就左証據;你是多水水的 ...
冇咁既習慣webcam啦~係有人講過羅,相因為黑暗環境打左燈姐~

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-8 10:36 PM 發表 查看引用來源

大波波是36D??有D大波碗八字波??軟林林……好揸揸
點此36D,我係大肥婆肯定唔止36啦

引用:
原帖由 家中邊緣的裙 於 2019-2-8 10:01 PM 發表 查看引用來源

他多玩你的脾脾……由後小腿乃上大比內測回至膝蓋後面位……唔知他有冇玩……肯定你出水水

引用:
原帖由 家中邊緣的裙 於 2019-2-8 10:57 PM 發表 查看引用來源

冇咁既習慣webcam啦~係有人講過羅,相因為黑暗環境打左燈姐~
試玩cam……好得意

水水終於有新Acc上返黎

引用:
原帖由 家中邊緣的裙 於 2019-2-8 11:00 PM 發表 查看引用來源

點此36D,我係大肥婆肯定唔止36啦
肥妹仔必水水多……一摸摸糸系豆豆;即水浸了……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆