上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
641  243.0k

寫得非常好。可能我本人係綠帽奴,對於老公要幻想老婆被醫生外特别有感覺。

引用:
原帖由 stardust1234 於 2019-5-12 01:15 PM 發表 查看引用來源
寫得非常好。可能我本人係綠帽奴,對於老公要幻想老婆被醫生外特别有感覺。
哎呀,謝謝師兄既支持,希望唔會觸及你傷處啦

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-5-12 01:52 PM 發表 查看引用來源
推爆老師
哎喲,大力........頂我........個故仔啊~^_^

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-12 05:43 PM 發表 查看引用來源

哎喲,大力........頂我........個故仔啊~^_^
好吧。我也加入力頂。多口問句,照片是妳本人?

大大力推

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-19 07:38 PM 發表 查看引用來源
「Emma,下午的講座,美蓉要留係學校開校慶音樂會的籌備會議,所以只得我同你去。」科主任通知我。

我叫Emma, 跟老公結婚4年,4個月前生了一個孩子。別人常說學校的環境比較單純,起初我都認同,特別是我由PR公司走入教育界時,覺得個圈子好簡單,但現在我看來絕對不是。在學校工作了7 年,由教學助理做到老師,每天都只要被身邊圍繞著我的男同事、學生煩擾著,獻恩勤啦,甚至係想揩我油,原來為人師表嘅, ...
Bc丸點都唔關big ball事啦。。

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-5-14 09:57 AM 發表 查看引用來源

Bc丸點都唔關big ball事啦。。
哈哈,你又講得岩啊~應該叫我「BB 丸」Big ball 袁啦

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-14 10:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈,你又講得岩啊~應該叫我「BB 丸」Big ball 袁啦
Yea.直接D,大大丸

由第話開始追,正,等更新!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆