上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  445.5k

canon123 現在是香港討論區 旅遊資訊   分區版主

回覆 378# andy_2008 的帖子

5 月8 日解唔解到隔離令都成問題,衛生署張主任話要28日冇新確疹才叫穩定.最怕到時香港解除但廣東省還沒取消隔離令,一樣上唔到去

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-4-13 22:26 發表 查看引用來源
5 月8 日解唔解到隔離令都成問題,衛生署張主任話要28日冇新確疹才叫穩定.最怕到時香港解除但廣東省還沒取消隔離令,一樣上唔到去
28日冇新確疹才叫穩定, may need to wait to next year

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-4-13 22:36 發表 查看引用來源
28日冇新確疹才叫穩定, may need to wait to next year
唔水驚上唔到
佢地都地都會落嚟搵水

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-4-13 20:35 發表 查看引用來源
after 24 days, will be 8th May
We shall receive good news soon

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-4-14 00:12 發表 查看引用來源
We shall receive good news soon
原來依幾日假日先少左確診,
睇埋今個星期係唔係都單位數.

回覆 386# tungsingyiuyeu 的帖子

希望係啦.香港人如自律一點唔好四圍去,疫情應該好快控制到

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-4-14 11:08 發表 查看引用來源
希望係啦.香港人如自律一點唔好四圍去,疫情應該好快控制到
自律?你睇下復活節幾多人走圍去..

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2020-4-14 10:07 發表 查看引用來源

原來依幾日假日先少左確診,
睇埋今個星期係唔係都單位數.
假期, 少左人做檢測. 8/5後, 建議HK人(***)即日來回SZ, 吾使14+14日隔離.

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2020-4-14 12:15 發表 查看引用來源

自律?你睇下復活節幾多人走圍去..
香港大部份人就係自以為是,唔見棺材唔流淚,最終害己害人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆