上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
2.2k  152.0k

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 16:08 發表 查看引用來源

當你知道黎緊半年收入都少得誇張ge時候 依然不停收紅色炸彈
最恐怖係返得工之後 人工都去吾返之前
你就會知我有幾心煩
喔~原來係咁
我過左係咁收紅色炸彈時期, 都理解既XD
但你未話可能人唔到禮會到, 擔心外面環境咁未得~
比少D ((邪笑
同佢地熟既話就...另計XD

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-4-24 16:19 發表 查看引用來源

喔~原來係咁
我過左係咁收紅色炸彈時期, 都理解既XD
但你未話可能人唔到禮會到, 擔心外面環境咁未得~
比少D ((邪笑
同佢地熟既話就...另計XD
熟呀
我唔封$ 會買禮物 都幾頭痛下

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 16:26 發表 查看引用來源

熟呀
我唔封$ 會買禮物 都幾頭痛下
我就封$, 就係因為唔洗煩而且直接XD
佢地自己諗買咩仲好, 畢竟自己買完都唔一定岩
特別而家情況都唔係叫做"正常情況"
佢地缺咩佢地到時拎黎用仲好

回覆 382# araz 的帖子

難怪師妹頭痕

比起封$,送禮有心意得多,不過熟朋友,又不能得失嘅,的確要費盡心思。

師妹加油💪🏻!支持妳!

依家經濟只會愈來愈差,你返兩份工都係好合理,盡量搵多個錢

呢D額外支出真係令人好不安,又無一舊錢....
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 16:08 發表 查看引用來源

當你知道黎緊半年收入都少得誇張ge時候 依然不停收紅色炸彈
最恐怖係返得工之後 人工都去吾返之前
你就會知我有幾心煩

點會無野睇....

你個BODY已係令我著迷啦
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 15:24 發表 查看引用來源

入面無咩睇

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-4-24 16:31 發表 查看引用來源

我就封$, 就係因為唔洗煩而且直接XD
佢地自己諗買咩仲好, 畢竟自己買完都唔一定岩
特別而家情況都唔係叫做"正常情況"
佢地缺咩佢地到時拎黎用仲好 ...
應該咁講 女仔fd我會送禮物
男仔fd就禮金

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-4-24 16:35 發表 查看引用來源
難怪師妹頭痕

比起封$,送禮有心意得多,不過熟朋友,又不能得失嘅,的確要費盡心思。

師妹加油💪🏻!支持妳!
吾係心意問題
因爲禮金係男方收
黎緊幾個fd都係女仔fd 所以我會送禮物呀

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2020-4-24 16:40 發表 查看引用來源
依家經濟只會愈來愈差,你返兩份工都係好合理,盡量搵多個錢

呢D額外支出真係令人好不安,又無一舊錢....

我就黎想轉工
我個行業打擊太大

回覆 388# araz 的帖子

妳對妳嘅女仔FRIEND真係好有心!

點都好,我支持妳!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆