上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  169.8k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 15:59 發表 查看引用來源
識玩呢D做得AV女優😅
咁樣係唔係好好玩呢😁?
畀阿嫂和弟婦睇下呢張相, 睇完之後佢地有什麼嘢講? 上嚟匯報下畀大家聽😏

附件

回覆 366# cheapcheap123 的帖子

多謝樓主慷慨分享!
遲下會唔會玩多啲 例如叫弟婦同個呀叔一齊食飯/出街
著得少啲引佢!

引用:
原帖由 fernando_9 於 2021-6-13 16:30 發表 查看引用來源
多謝樓主慷慨分享!
遲下會唔會玩多啲 例如叫弟婦同個呀叔一齊食飯/出街
著得少啲引佢!
天馬行空好多野可以玩, 不過都係慢慢玩, 太早玩哂就無嘢好玩.

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-13 16:20 發表 查看引用來源
咁樣係唔係好好玩呢😁?
畀阿嫂和弟婦睇下呢張相, 睇完之後佢地有什麼嘢講? 上嚟匯報下畀大家聽😏
弟婦第一句醜死怪, 第二句下次玩下😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 16:46 發表 查看引用來源
天馬行空好多野可以玩, 不過都係慢慢玩, 太早玩哂就無嘢好玩.
哈哈,好多嘢玩,例如蒙眼摸賓周估人,當然人多先好玩,又或者玩下除衫啤牌呀打麻雀呀之類

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 17:37 發表 查看引用來源
弟婦第一句醜死怪, 第二句下次玩下😅
咁阿嫂睇完張相有什麼反應和有什麼嘢講?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-13 15:51 發表 查看引用來源
網上大把4p的AV睇點玩啦,
唔知阿嫂同弟婦二個接唔接受到, 佢地二個女人互奶對方隻鮑和揸對方對波呢? 如果ok 4p就好好玩了.
唔知阿嫂和弟婦會唔會咁玩呢😏?試下引導下佢地🤭

附件

我想信你細佬遲啲會带着阿嫂玩3P.

今日端午節節日快樂

各師兄早, 端午節快樂😃

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆