上一頁下一頁
發新話題

#3945~谷草同大家傾心水

收藏  |  訂閱
4.0k  287.3k

引用:
原帖由 ming121465 於 2007-5-6 14:20 發表
大鑊!上唔到馬會網.有冇兄弟上到!
我一路都無問題喎!

引用:
原帖由 ming121465 於 2007-5-6 02:20 PM 發表
我上到~不過唔係投注區~只係睇賠率

引用:
原帖由 ming121465 於 2007-5-6 14:20 發表
沒問題,你登出再登陸試一下.

引用:
原帖由 fengtest 於 2007-5-6 14:23 發表

沒問題,你登出再登陸試一下.
OK 了!唔該晒!:098:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-5-6 02:16 PM 發表
第四場全場只得4,5係擺前走~預期可賺盡慢步速之利

加上今日難追~相對上5號上大人較有賽績跟據

12檔應可順利切入帶頭或守於輕易取勝後之boxsit位

一於W,P賭5~Q,PQ拖回4~又係慳注數單Q,單PQ搞掂
4號唔錯....我都鍾意...狀態靚既仲有9....不過形勢就唔算有利...1650借場5班黎睇下先...:097:

愛菊...落飛 :044: :044:  :030:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-5-6 14:16 發表
第四場全場只得4,5係擺前走~預期可賺盡慢步速之利

加上今日難追~相對上5號上大人較有賽績跟據

12檔應可順利切入帶頭或守於輕易取勝後之boxsit位

一於W,P賭5~Q,PQ拖回4~又係慳注數單Q,單PQ搞掂
用頭先你醒我果D買左Q及QP,一齊贏馬會!:071:

1 接納 2116 連贏位置Q 跑馬地
星期日
連贏及位置Q
第4場
2 東莞之威
3 真係贏
8 火流星
11 能源之光
12 愛菊 $ 20.00 $ 400.00   
2 接納 2117 連贏位置Q 跑馬地
星期日
連贏及位置Q
第4場
3 真係贏
8 火流星
12 愛菊 $ 50.00 $ 300.00   
3 接納 2118 獨贏 跑馬地
星期日
獨贏
第4場
12 愛菊 $ 100.00 $ 100.00

引用:
原帖由 doaxxx 於 2007-5-6 14:26 發表
愛菊...落飛 :044: :044:  :030:
我點都唔會買!:071:

漏左6號騰達 PK

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆