上一頁下一頁
發新話題

有得食唔食罪大惡極,今次真係有餐飽飯食啦(更新p.38#562)

收藏  |  訂閱
815  66.1k

引用:
原帖由 老襯亭 於 2010-1-10 11:46 AM 發表 查看引用來源
wait for next part!
出左啦多謝支持:smile_o06:

引用:
原帖由 老餅燦 於 2010-1-10 11:55 AM 發表 查看引用來源

吳知你講也!!!!!!
你睇唔明我唔會怪你,因為你可能年齡大大家溝通唔到,

不過睇唔明我打既post冇人叫你入黎睇同埋留言喎:smile_o10:

引用:
原帖由 MadEros 於 2010-1-10 11:59 AM 發表 查看引用來源
快o的出下集喇....好心急,好心急呀
出左啦sorry因為實在太累啦:smile_o08:

引用:
原帖由 wet69 於 2010-1-10 12:46 PM 發表 查看引用來源
幾時有新下集
已經完成左:smile_o06:

引用:
原帖由 bb009 於 2010-1-10 12:57 PM 發表 查看引用來源
圖媽圖媽,我支持妳~~~~:smile_o13: :smile_o13:
多謝009支持:smile_o06:

引用:
原帖由 月影 於 2010-1-10 01:32 PM 發表 查看引用來源
妳好...
唔好意思..我不是有惡意!!由妳生圖圖出post果時睇到現在的post...心裡說不出的唏噓..一直唔明白妳用甚麼心態要生圖圖,作為單身的妳條路實在難行,選擇這樣便要擔起敎好圖圖的責任.
相信妳很愛錫圖圖, ...
sorry說教呢d野你可以慳番,而且呢2年我點過生活我亦唔駛同你解釋亦都唔需要講你知我點解要生圖b,

我總之咁大個人知道自己做緊咩,而且我對住圖b係似番個媽咪,識我既人都知圖b係我既寶貝,我擺明車馬

開post係咪好過d人敢做唔敢認?我只會教圖b做人做事最緊要唔好後悔,對得住自己對得人?多謝閣下為我

所擔憂,不過都唔需要,因為大把人同我分擔啦已經,你鍾意既可以當我d post係真實故事睇,唔鍾意既冇人要

你入黎睇架,點都好,我都會多謝你關心我同圖b既

引用:
原帖由 ben1688 於 2010-1-10 01:42 PM 發表 查看引用來源
期待pt2                         .
出左啦多謝支持:smile_o06:

引用:
原帖由 pok442 於 2010-1-10 02:03 PM 發表 查看引用來源
故事結構ok但創意欠奉:smile_44:
我有要你入黎睇post既咩?唔岩睇咪唔好睇囉,

入黎講廢話:smile_o10:咁又係,吃不到的葡萄是酸的

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 02:22 PM 發表 查看引用來源

出左啦,打到我好累:smile_o08:
我都睇左啦,真係精彩,睇到我硬晒。。。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2010-1-10 02:33 PM 發表 查看引用來源

我都睇左啦,真係精彩,睇到我硬晒。。。

http://i86.photobucket.com/albums/k9 ...
冇咁嚴重掛:smile_o01::smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆