上一頁下一頁
發新話題

我覺得自己真係好賤格

收藏  |  訂閱
57  12.9k

各人自己看自己, 有人話賤, 有人話好, 都係睇自己. :smile_o01::smile_o01::smile_o01::smile_o01:

Agreed what you said ! :smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 zz426438 於 2010-2-22 10:36 PM 發表 查看引用來源
算把啦.....高手:smile_30:
唔系算唔算问题,其实我觉得做港男真系好辛苦

好似小弟系某大公司做了十几年,谂住做好呢份无阴工,
以为可以安安安稳稳,点知09年经济差小小公司一口气用七八千蚊请十几个大学生,跟住D老细重要串我地人工贵,无论我做得几好都系应该,做得稍有错小小就俾人插到飞起

而家差唔多所有大公司,除非你系45岁之前做到管理层(总经理以上)级别,否则俾炒机会率极高,而家香港根本就人材过盛,大把大学生硕士毕业出黎做份一万蚊既工巳好开心,你就算自愿减人工,系老细眼中你存在价值一样唔高

引用:
原帖由 新金記 於 2010-2-22 10:44 PM 發表 查看引用來源

家鷹哥都話正呀!
咁咪係襟兄弟:smile_30: :smile_30: :smile_30:

你博比人開年:smile_o12:

:smile_45: 哦/////////////拜拜

引用:
原帖由 (煲呔)真淫權 於 2010-2-25 01:00 PM 發表

唔系算唔算问题,其实我觉得做港男真系好辛苦

好似小弟系某大公司做了十几年,谂住做好呢份无阴工,
以为可以安安安稳稳,点知09年经 ...
返大陸d 廠囉.. 我唔知你做架工種係咪..

不過.. 港女咩要求, 大家心中有數.

qq 不失為一個手法架.. 你都唔 cheap呀. 起碼d 女都 buy 你..

好多時呢d 咪當玩下友誼波囉, 男仔實冇損失架... 跌錢呢d 預左洗.. 自己要諗下..

qq呢d 好 q 晒時間... 你都有付出架.. 點會賤呢.. ~:smile_30:

引用:
原帖由 mtvong 於 2010-2-22 10:59 PM 發表 查看引用來源
嘩~~~~~ 好猛大陽呀 !!!
今日咁好天,當然大陽夠晒猛啦

其實我想講溝Q女真係唔難

溝女即係同見工一樣

你見工點sale自己?

諗到你就知點溝女

引用:
原帖由 苦男仔 於 2010-2-22 11:22 PM 發表 查看引用來源
有冇咁多時間同錢玩qq女先真係咁快食到咩你估人地傻的.....真係比錢找女過夜好過~
有時真係可以好快食到

信不信由你

我試個星期六早上係公司第一次同QQ女傾

中午收工傾30分鐘電話

下午去深圳就食咗

不過食完之後條女想玩老屈

我呢D身經百戰既港燦當然無有怕啦

最終俾我成功脫身:smile_34:

Q女或內地既女仔係易溝好多...之前侯生都試過溝過幾個
香港的女仔...有中學同學, 大學同學, 有D係外面
識既女仔..又有D同事咁啦....個個都唔肯...

有d嫌你尼樣, 嫌你個樣...又要乜乜乜..又要物物物..
有d又眼角高到係個頭頂到..都唔係想溝佢..都已經
對你好冷淡...真係好搞笑....
港女我唔會再掂....浪費時間....

自從開始上大陸玩...就覺得自己重會有女仔鍾意..
你話佢地貪你有錢又好..想要個香港人身份又好...
我覺得無問題...每個女仔都想找個好既有條件既男
人架啦...只要佢唔係欺騙你金錢和感情就ok (到目
前為止我未遇過尼d)....

後黎玩埋QQ...都真係幾多好既女仔...有d係教師,
有d係經理級...乜都有d...我唔係咩情種情聖...不過
我想找一個拍拖...都有幾個肯ok....以前都係諗住溝
黎上床..但而家都想搵番個結婚...安定落黎...

當然, 都唔係100% 成功既...早前我出post話溝緊一個
係廣州既大學生...咪衰左囉 XD.....而家都煲緊幾個...
唔好以為我一腳搭兩船..我無呀...煲緊個幾個..我從來無
講 過話做我女朋友...大家而家都係幾好既朋友..在了
解當中...我一個都無要求上床...因為我唔想再玩尼d野啦..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆