上一頁下一頁
發新話題

焉鴦浴...

收藏  |  訂閱
325  39.7k

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-2-26 12:57 PM 發表
咁又係, m前m後特別餓
係呀.. 尋晚已經想... :smile_o05:

引用:
原帖由 terrychiu1984 於 2010-2-26 12:55 PM 發表
好過無??
多工作而小搞?
定是好少鴛鴦沿?
每樣小小啦.. :smile_o03:

支持支持!blondie有新post,未睇都要回咗先!

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-2-26 12:59 PM 發表 查看引用來源

係呀.. 尋晚已經想... :smile_o05:
咁飽唔飽:smile_o06:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-2-26 01:00 PM 發表
支持支持!blondie有新post,未睇都要回咗先!

多謝支持.. 為左多謝你.. 我決定mid下你(有機會既):smile_o01:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 26-2-2010 12:32 發表 查看引用來源

係浴室大多數玩狗仔.. 扒係洗手盤..
我喺浴室都係用狗仔式多~

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-2-26 01:01 PM 發表
咁飽唔飽:smile_o06:
ok飽.. 不過仲有space... haha :smile_o11:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-2-26 01:09 PM 發表 查看引用來源

ok飽.. 不過仲有space... haha :smile_o11:
今晚又食過囉:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

咁妳返嚟定我過嚟俾妳mid好呢!

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-2-26 12:04 PM 發表 查看引用來源
終於等到親戚走喇. 又可以開餐.

同honey收左工番屋企. 我去準備dinner, 老公仔去沖涼.
佢仲沖緊涼, 我走入廁所. 跟住好似見鬼咁. 大嗌......
問我做咩突然入黎. 我話俾個surprise你囉.
喇喇聲除哂衫跳入浴缸 ...
[url=viewthread.php?tid=11630568]焉鴦浴[/url] <==好耐無玩 , 苦無好對手 !

睇你過程 ..你今餐又飽晒啦 !  其實你地用dom dom 有冇用d特別版黎玩呀 !  

定買d一般 貸仔型玩先:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆