上一頁下一頁
發新話題

戀上妳的襪 (第八回 - 完 P.43 #638 相:P.45 #667,#672,#673 更新日:19/12)

收藏  |  訂閱
719  228.0k

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-2 08:43 PM 發表 查看引用來源

所以點解我選擇 Mandy

再睇睇先啦

而家是否同Mandy一齊??

引用:
原帖由 aei-thai 於 2013-12-2 10:51 PM 發表 查看引用來源
而家是否同Mandy一齊??

宜家當然唔喺啦,人地做咗人妻啦,仲生咗兩件。

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-2 10:59 PM 發表 查看引用來源

宜家當然唔喺啦,人地做咗人妻啦,仲生咗兩件。

哈,想知C兄而家點,單身?已婚?

引用:
原帖由 打了兩年飛機 於 2013-12-2 11:24 PM 發表 查看引用來源

哈,想知C兄而家點,單身?已婚?

結咗婚啦,但過去都有好多風流史

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-2 07:17 PM 發表 查看引用來源

咦,有同好喎

Yeah give me 5

引用:
原帖由 brotheron 於 2013-12-3 12:48 AM 發表 查看引用來源

Yeah give me 5

Give you 襪

Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

其實可以玩時先著絲,我同sp都係咁玩,平時做開cd rom既我,見到c兄黑絲post點都要支持下
Ps如果有相,效果更佳

半年學期好快又過,兩年未返過香港,今次暑假就同佢一齊返。由於有兩個月咁長,我地決定去日本旅行,順便shopping。一心以為可以同佢二人世界啦,點知佢個妹都跟埋一齊。佢個妹細佢三年,身型同Mandy差唔多,喺冇佢咁高,不過都有五呎七。

去到東京新宿,由於喺 high season,酒店房都爆晒,我地只好三個一間房。放好行理後,我地一行三人出去搵嘢食,食飽飽後就行下街,行到十一點幾就返酒店休息。我地book房嘅時候,諗住二人世界,所以book咗一張大床,宜家多咗個人,所以我被迫要瞓加床。心諗五六日旅程,冇機會搞,真喺好浪費。

第二朝一早,我自問都算早起身,估唔到佢個妹仲早起身過我,當我仲喺矇矇矓矓瞓喺床嘅時候,見到佢喺廁所沖完涼圍住條毛巾走出嚟。一心以為有嘢睇啦,點知Mandy又起咗身,費事比佢發現,我只好扮瞓,等佢地著好衫先起身啦。食完早餐後,我地就坐地鐵周圍去(由於去嘅地方冇乜性事,所以唔多描述)。當我地去到六本木嘅時候,Mandy 同佢個妹入咗一間 shop 睇嘢,而我就企喺隔離舖睇另外啲嘢,當佢地出返嚟搵我時,已經買咗一大袋,我望一望間店睇下佢地賣乜嘢,原來間店專賣襪,近門口位置仲有個牆架,放咗好多唔同顏色嘅絲襪。

夜晚返到酒店後,我已經攰到死死下,佢地仲可以龍精虎猛咁攞今日啲戰利品出嚟試,衫褲鞋襪乜都有。佢地輪流試衫,真喺好似fashion show咁,睇到最令我興奮一刻,就喺佢地攞啲絲襪出嚟試,估唔到佢地買咗超過五十對絲襪。可惜,成晚得個睇字,冇得發洩。

頭兩日喺東京,主要都喺shopping,第三日我地終於要坐JR 去一個山區浸溫泉,地方唔好問我,因為廿年前嘅事,我都唔記得。坐咗成個鐘頭車,去到一個終轉站,只差一個站就到目的地,但間車遲遲都未開,到佢開嘅時候,先發現原來間火車分體,頭兩卡車喺去溫泉果邊,而我地坐嘅尾兩卡就去另一邊,咁我地只好喺下一站坐番轉頭再轉車。又一個鐘,坐車途中開始落雪,最後我地終於去到溫泉旅館。日本一到呢啲季節,溫泉旅館實爆,好在我一早book定一間有埋私家溫泉嘅房,旁邊仲有一條水溪,景色一流。

跟住又點?緊喺要你地大力支持啦…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆