上一頁下一頁
發新話題

寂寞到夜深... updated P.4, P.5

收藏  |  訂閱
115  14.4k

引用:
原帖由 maybe123 於 2014-3-24 03:32 AM 發表 查看引用來源

好奇點樣做唔到法?

要放棄自己一手建立的家庭, 放棄如同親人的另一半, 談何容易?

引用:
原帖由 maybe123 於 2014-3-24 03:29 AM 發表 查看引用來源

情到濃時唔好話兩個鐘 四個鐘都會沖出去見啦!
我都試過11點幾專登走入新界接女友放工見半個鐘
係好戇居 但真係好甜

係真係好甜,曾經有晚好凍,唔知得8度定10度,
佢返工嗰到好僻,冇咩車,嗰晚佢放11半,
我沖定超濃味熱華田,10點就到佢公司出面,
咁我又唔入得去,足足吹左個半鐘風,就係為左拎熱華田佢飲,
雖然好傻,又比佢話,又凍,但一見到佢就個心暖曬,
難得糊塗~

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:41 AM 發表 查看引用來源
雖然 ...
睇黎小飛俠你都係一個廿四孝女友黎
肯做呢d事既肯定係好女仔 要好好珍惜

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:41 AM 發表 查看引用來源
雖然 ...
睇到都感到你對佢果份感情....

突然諗起我同佢第一次,
嗰時我話冇理由見左兩幾次就做噤快,
根住就講好要見多3次先黎真嘅,
有一日,我地未夠見多3次,
但已經喺佢張床除曬衫攬住,
佢好乖冇入,但磨左成個鐘,
最後佢忍唔住話..."好想強姦你"
我咬下唇答佢..."咁你強姦我"
佢鄒一鄒眉頭..."真係?"
我望實佢對眼細細聲話..."快啲強姦我"
根住佢就獸性大發~

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:52 AM 發表 查看引用來源
突然諗起我同佢第一次,
嗰時我話冇理由見左兩幾次就做噤快,
根住就講好要見多3次先黎真嘅,
有一日,我地未夠見多3次,
但已經喺佢張床除曬衫攬住,
佢好乖冇入,但磨左成個鐘,
最後佢忍 ...
你係咁回憶...
你真係想......?

引用:
原帖由 maybe123 於 2014-3-24 03:55 AM 發表 查看引用來源

你係咁回憶...
你真係想......?

冇辦法...我知佢真係好辛苦...
佢見到我已經唔識笑,每日都為同一件事嗌交,
望住佢,其實我好心痛,我好唔捨得,但都要放佢走..

引用:
原帖由 maybe123 於 2014-3-24 03:47 AM 發表 查看引用來源

睇黎小飛俠你都係一個廿四孝女友黎
肯做呢d事既肯定係好女仔 要好好珍惜

佢好珍惜我,會同我計劃將來,
但我唔好,我令佢好傷心

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 04:02 AM 發表 查看引用來源
冇辦法...我知佢真係好辛苦...
佢見到我已經唔識笑,每日都為同一件事嗌交,
望住佢,其實我好心痛,我好唔捨得,但都要放佢走..
如果真係搞成咁 都係要好黎好去
最緊要大家都係諗清諗楚既姐....

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 04:06 AM 發表 查看引用來源
佢好珍惜我,會同我計劃將來,
但我唔好,我令佢好傷心
唔好咁諗 只係大家唔夾姐....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆