上一頁下一頁
發新話題

愛~ 不是空說,是要造出來的~! (無嘢睇嘅相一張:p #35)

收藏  |  訂閱
40  11.5k

引用:
原帖由 siuwhitewhite 於 2014-11-3 07:49 PM 發表 查看引用來源

係呀,偶爾會講,講得多會唔好意思~

愛係要做,唔係講:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-3 10:10 PM 發表 查看引用來源
愛係要做,唔係講:smile_40:
你啱你啱!你同我老公都啱~
不過偶爾都要用口…………………

去講出嚟既~

引用:
原帖由 siuwhitewhite 於 2014-11-3 07:52 PM 發表 查看引用來源

其實我哋入房嗰時,佢問過有無其他房,不過得返一間。間房直情就係reception隔離,對住大門口…………我真係唔敢叫,唯有死忍~佢叫得仲大聲過我,嘻嘻

其實我覺得reception都聽慣晒喇,所以你大叫,大聲呻吟都冇所謂,上到去都係尋開心,就住就住好吾爽咖ma:smile_o10:

引用:
原帖由 studio4e 於 2014-11-3 11:33 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得reception都聽慣晒喇,所以你大叫,大聲呻吟都冇所謂,上到去都係尋開心,就住就住好吾爽咖ma:smile_o10:
你啱~ 不過我怕醜呀………

引用:
原帖由 studio4e 於 2014-11-3 11:33 PM 發表 查看引用來源

其實我係小鳥依人型~大聲呻吟我真覺得好shame shame~:smile_13::smile_13:但見老公鍾意~小女子都學習個中樂趣~~~~其實只要佢大大力咁轟我~想唔大聲都唔得啦~爽死~~~喲~~

引用:
原帖由 siuwhitewhite 於 2014-11-10 02:58 PM 發表 查看引用來源

其實我係小鳥依人型~大聲呻吟我真覺得好shame shame~:smile_13::smile_13:但見老公鍾意~小女子都學習個中樂趣~~~~其實只要佢大大力咁轟我~想唔大聲都唔得啦~爽死~~~喲~~http://i1371.photobucket.com/albums/ag296 ...
正,睇見你張到對腳咁開黎受轟

男上女下六寸赏入個洞,爽到你暈

引用:
原帖由 siuwhitewhite 於 2014-11-10 02:58 PM 發表 查看引用來源

其實我係小鳥依人型~大聲呻吟我真覺得好shame shame~:smile_13::smile_13:但見老公鍾意~小女子都學習個中樂趣~~~~其實只要佢大大力咁轟我~想唔大聲都唔得啦~爽死~~~喲~~http://i1371.photobucket.com/albums/ag296 ...
C姐有料到:smile_o12:

噚晚老公轟我,我都係開到對腳最大嚟受轟架~我哋噚晚三次,今日妹妹腫咗添:_( 咁咪要禁慾兩三日?但係我想日日騎老公~

引用:
原帖由 siuwhitewhite 於 2014-11-11 11:22 AM 發表 查看引用來源
噚晚老公轟我,我都係開到對腳最大嚟受轟架~我哋噚晚三次,今日妹妹腫咗添:_( 咁咪要禁慾兩三日?但係我想日日騎老公~

同為樓主, 再支持下C姐先:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆