上一頁下一頁
發新話題

快樂總是短暫。。p.1,3,4,5,7

收藏  |  訂閱
271  25.5k

哈...好似好SWEET WO:smile_35:

引用:
原帖由 studio5A 於 2015-1-18 04:20 PM 發表 查看引用來源

仲有個鐘意肥妹大波:smile_44::smile_44:
係呀…?我就5多識呀… 你知另有其人呀…lol

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-1-18 04:27 PM 發表 查看引用來源

係呀…?我就5多識呀… 你知另有其人呀…lol

自己知好啦......:smile_44::smile_44:......唔好開人名呀

打埋先。。

咁第二日見面。暗中係wechat到睇佢中意食咩零食,
偷偷地買比佢,成日信息就咁粗暴打哂粗口話要插死我,
但見面就對我好溫柔,一見面就拖實我:smile_38:
又真係好sweet!去左碼頭吹下水,好深刻每次拖住我隻手都好緊,
所以問出口話,其實你係咪要用好大力,
可以唔洗咁用力:smile_41: 坐左係到,咩都吹一餐,
佢個咸濕仔又點會放過我呢hehe又係咁吹氣,
因為我成日笑佢係我隻兵,一野大大力渣落我對波到!
痛lun到我飛起,仲在係有人既個公園,渣實唔放,
唯有細細聲嗲住叫主人 就放過左我,之後行入d小人d既公園,
好man咁話只好佢先可以佔有我,好甜好甜,坐左係佢大脾上錫左陣,係咁摸個Patpat ,直接伸手入去碎,d水係咁流,之後叫我自己啜番hehe,深刻記得一幕係我企左係個杆到,因為佢高我半個頭到,輕吻至深吻,命令我要同佢含,慢慢奶,係佢眼中口技麻麻啦,所以一野就係咁深喉,哇大佬,之前男朋友試過我馬上say no!所以我同樣地say no!佢話要徒服我wo

引用:
原帖由 studio5A 於 2015-1-18 04:30 PM 發表 查看引用來源

自己知好啦......:smile_44::smile_44:......唔好開人名呀
屎佬…細細聲低調話我知嘛…頂你…lol

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-1-18 04:33 PM 發表 查看引用來源

屎佬…細細聲低調話我知嘛…頂你…lol

你留意某人個簽名咪知囉......:smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 mayy1233 於 2015-1-18 04:07 PM 發表 查看引用來源

緣份。搵到又唔岩咀型咪又係得個吉
咁唔知會唔會同你有緣呢?:smile_13:

引用:
原帖由 tony1wolf 於 2015-1-18 04:38 PM 發表 查看引用來源

咁唔知會唔會同你有緣呢?:smile_13:
唔知呢ha

引用:
原帖由 mayy1233 於 2015-1-18 04:40 PM 發表 查看引用來源
唔知呢ha
pm你:smile_44:

引用:
原帖由 mayy1233 於 2015-1-18 04:40 PM 發表 查看引用來源
唔知呢ha
大波只得天上有!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆