上一頁下一頁
發新話題

懷疑老婆出事,點解決?

收藏  |  訂閱
216  49.8k

首先離婚就一定唔可以。
因為個女細,層樓有我同佢嘅名。
我想習慣左依種日日好緊張去搵錢既生活

第二我都想生多件,但現時無能力生多件,唔好話錢,照顧多件要好多時間。

引用:
原帖由 chokman3 於 2015-3-7 04:57 PM 發表 查看引用來源
係對agent有影響,所以我唔覺得有人會為簽單而上床,不如實際d做私鐘
未有考牌前有…5出奇
但有考牌制度後…少左好多!
我都遇過…但上得床既單…
每個月要供成皮先同你上床架!

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 05:05 PM 發表 查看引用來源
首先離婚就一定唔可以。
因為個女細,層樓有我同佢嘅名。
我想習慣左依種日日好緊張去搵錢既生活

第二我都想生多件,但現時無能力生多件,唔好話錢,照顧多件要好多時間。
調轉講…佢要離呢?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-7 05:11 PM 發表 查看引用來源

未有考牌前有…5出奇

我想問另一樣野,前排我老婆曾經話想轉賣倫敦金,佢話識到D幾個朋友做金,一個月搵6-10萬,到底真定假?咁易?

我做足成個月最多2萬,做金可以咁多?到底係咪有唔見得光嘅交易?
只係近排市差左,老婆個fd叫佢話唔好轉住,所以繼續做住。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-7 05:11 PM 發表 查看引用來源

未有考牌前有…5出奇

上完床cut單咪免費law, 佢唔想同事知可能要免費俾你長食tim

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 05:16 PM 發表 查看引用來源

我想問另一樣野,前排我老婆曾經話想轉賣倫敦金,佢話識到D幾個朋友做金,一個月搵6-10萬,到底真定假?咁易?

我做足成個月最多2萬,做金可以咁多?到底係咪有唔見得光嘅交易?
只係近排市差左,老婆個 ...

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-7 05:12 PM 發表 查看引用來源

調轉講…佢要離呢?

唉唔曉講
但近排我地sex少左,原因係我個人,可能以前搞得多,宜家搞完第二朝實遲起身,所以我星期日先放假,星期六星期日先會sex下。

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 05:16 PM 發表 查看引用來源

只係近排市差左,老婆個 ...
你試上微信玩附近的人…d女好靚又著得少…
係咁叫你投資果d囉…
贏又有佣分…輸又有得分…
只要著得sex d…氹傻仔同咸濕佬既一個局!
實搵得多喎…

引用:
原帖由 chokman3 於 2015-3-7 05:27 PM 發表 查看引用來源
上完床cut單咪免費law, 佢唔想同事知可能要免費俾你長食tim
我冇咁多餘去玩呢d…公廁…
真係好危險下…咪搞!

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 05:29 PM 發表 查看引用來源

唉唔曉講
但近排我地sex少左,原因係我個人,可能以前搞得多,宜家搞完第二朝實遲起身,所以我星期日先放假,星期六星期日先會sex下。
咁都好丫…重識交功課…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆