上一頁下一頁
發新話題

移民外國改變了我們的婚姻 (updated 30/6, #114)

收藏  |  訂閱
133  29.5k

佢地有無係你老婆面前吊你屎忽? 有無吊到你標屎?

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-5-24 01:23 PM 發表 查看引用來源

會唔會你記錯。老婆之後都係同其他男人。

咁講十隻手指都數唔哂

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-5-24 12:18 PM 發表 查看引用來源

呢個故事係之前發生的事,現在已經冇一齊,不過中間當然發生左好多事。

mike一伙人點會放過你老婆呢件性奴?

引用:
原帖由 天使之戀人 於 2016-5-23 07:39 AM 發表 查看引用來源
有點難以置信!
我都有諗過係咪廣告, 講到條囡係巧索娘家婦女, 調教左肯玩多p  sm

做雞都收錢吧, 定期送老婆比人攪唔洗錢? 當故仔聽下約出黎可能有手尾

明碼實價叫雞唔會比人屈錢

引用:
原帖由 feelsorry 於 2016-5-25 04:55 PM 發表 查看引用來源

mike一伙人點會放過你老婆呢件性奴?
原因唔方便公開講。當然我地都覺得唔可以長此下去。呢個世界好大,SM,戀物,雜交都大有人在,我相信都有好此我個類人。開個post都係想揾同好share一下。

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-5-19 10:53 PM 發表 查看引用來源
起初老婆當然反對我去找Mike。她怕自己過不了自己,又怕我會認定她是一位淫婦,怕我以後會後悔。我差不多在半强逼的情况下帶她回去那間健身中心,可惜幾次我都未能遇見Mike。我正要放棄的時候,我在別的 ...
有時候真的要放開一下枷鎖!

引用:
原帖由 feelsorry 於 2016-5-25 05:00 PM 發表 查看引用來源

我都有諗過係咪廣告, 講到條囡係巧索娘家婦女, 調教左肯玩多p  sm

做雞都收錢吧, 定期送老婆比人攪唔洗錢? 當故仔聽下約出黎可能有手尾

明碼實價叫雞唔會比人屈錢
世界太大,乜人都有

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-5-27 04:36 AM 發表 查看引用來源

原因唔方便公開講。當然我地都覺得唔可以長此下去。呢個世界好大,SM,戀物,雜交都大有人在,我相信都有好此我個類人。開個post都係想揾同好share一下。

再講故事會穿煲乍, 換轉任何人有件咁索任魚肉, 點會放過?

引用:
原帖由 alice33442002 於 2016-5-27 08:19 AM 發表 查看引用來源

世界太大,乜人都有

歷史會變人性不變, 錢同女人重要係索女人, 邊個會輕易放過, 重要係自來雞任吊

聽聽下個故事開始唔合理, 就算個老公歡喜定時定候送老婆被人吊, 無揾返D 好處? 故定個幾個玩唔加人?

如果個男人係狼狗咁成個故事, 就變得合理

引用:
原帖由 feelsorry 於 2016-5-30 10:14 PM 發表 查看引用來源

歷史會變人性不變, 錢同女人重要係索女人, 邊個會輕易放過, 重要係自來雞任吊

聽聽下個故事開始唔合理, 就算個老公歡喜定時定候送老婆被人吊, 無揾返D 好處? 故定個幾個玩唔加人?

如果個男人係狼狗咁 ...
說得對、不如做g仲好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆