上一頁下一頁
發新話題

變淫記(完)

收藏  |  訂閱
352  163.1k

引用:
原帖由 Eddyo 於 2016-7-12 05:39 PM 發表 查看引用來源

好正, 期待update!!

我會盡快

第六章.Newton的進擊(二)

Newton攞個紙袋裝起Jenny嘅胸圍底褲,搭電梯落到八樓,先醒起唔知Jenny住邊間屋,心諗:「佢返左落黎冇幾耐,而且重咁high,應該未有咁快瞓。」

佢於是望下每間屋嘅門罅,終於見到唯一803有微弱燈光透出,慢慢行到803門前放低個紙袋,撳左兩下門鐘,然後就好快走入防煙門後面,從防煙門塊玻璃剛好望到803門口。

等左一陣,有人開左803度門,不過唔係Jenny,而係一個五十幾歲嘅男人,Newton心諗:「大鑊,攪錯左。」佢唔知Jenny一返到屋企就去浴室,自慰完之後就去睡房,根本冇開過客廳嘅燈。

個男人見有個紙袋喺門口,攞起個紙袋一望,瞼上即刻露出淫笑,Newton急忙喺防煙門行出黎,個男人見到有人,即刻閂門閃返入屋,Newton企係佢屋企門前,唔知點開口問佢攞返,心諗:「算啦,最多賠返俾佢。」

Jenny坐係床上繼續自話:「都係你個衰人,攪到我胸圍底褲都唔記得著返就走,重要第一次自慰都係因為你。」不禁諗起之前自慰嘅感覺,笑左一笑話:「不過...又真係好舒服。」

星期六早上,Newton重瞓緊嘅時候,部手機響起留言鈴聲,佢一睇原來個留言係Kay傳過黎:我今日唔返黎啦,直接返去餐廳,放工返黎俾你屌番夠啦,嘻嘻。

「衰女,點止要屌你。」Newton想起Kay個身體:「重要玩殘你。」

呢個時候有人撳門鐘,Newton起身去開門,一開門見Jenny,Jenny問:「我尋晚漏左啲野喺你度...」Newton話:「你入黎先。」Jenny話:「你用個袋裝住俾返我咪得囉。」

Newton輕輕拉左Jenny入屋,Jenny問:「你想點呀?」Newton有啲唔好意思話:「其實我尋晚已經想俾返你,點知攞住個袋落到八樓,先醒起唔知你住邊間屋。」

Jenny再問:「噉點呀?」Newton就將攪錯左嘅過程講俾Jenny聽,Jenny聽完大聲話:「真係多得你唔少,803住嗰個係猥瑣佬黎架,佢已經成日偷望我,你噉做佢實以為我暗示對佢有興趣啦。」

Newton笑住話:「你身材咁好,係男人都望你啦。」Jenny好嬲話:「你重講,我有咩事為你是問。」Newton唯有話:「好喇...係我唔啱,最多賠返套胸圍底褲俾你囉。」

Jenny其實冇所謂,不過都問:「係咪幾貴都得先?」Newton話:「你點話點好啦,不過我要同你一齊去買。」Jenny拒絕:「唔制,咁尷尬。」Newton話:「怕咩,你全身我都睇過晒啦。」

Jenny冇堅決拒絕,改問:「你今日唔使陪你啲女人咩?」Newton話:「陪你緊要啲。」Jenny話:「你把口氹死人,唔怪得咁多女人上你當。」Newton話:「又唔好講到我咁衰,佢地肯俾我屌唔係必然架。」

Jenny揶揄佢:「真係難為你喎。」Newton話:「男人就係辛苦,為女人服務。」Jenny話:「咩都係你講晒,我走啦。」Newton問:「唔係去買胸圍底褲?」Jenny好惡噉話:「我都要換過啲衫先得架,你一陣落黎搵我,801呀,唔好再攪錯。」

Newton等Jenny走左之後微微一笑,心想:「你隻衰妹,特登話俾我知住邊間屋。」等左十分鐘後去搵Jenny,Jenny一開門,Newton見佢略為打扮,著一件連身裙,忍唔住讚:「好好睇。」Jenny心內高興,就話:「使咩講,行啦。」

兩個人去到一間叫V.S.嘅內衣專門店,店裡面嘅sales小姐見Newton入黎,已經以奇異眼光望住佢,不過佢毫不在意,重四圍望下啲唔同款式嘅胸圍底褲,然後細細聲對Jenny講:「揀套最性感嘅。」Jenny有心為難Newton,話:「好呀,你去幫我揀。」

精彩、多謝師兄極速更新、支持!

係, 我盡量快一點更新

非常好看,追看中

多謝你

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-14 03:48 PM 發表 查看引用來源
係, 我盡量快一點更新
好正好好睇!!

女主角心境變得好快,快到有少少追唔到,不過睇得愉快,多謝樓主,期待更多章節,已收藏

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-7-16 11:34 AM 發表 查看引用來源
女主角心境變得好快,快到有少少追唔到,不過睇得愉快,多謝樓主,期待更多章節,已收藏
因為女主角遇上左一個溝女上床高手

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-16 12:32 PM 發表 查看引用來源

因為女主角遇上左一個溝女上床高手
明晒, 期待睇高手更多手段, 學返一招半式都好呀! 幾時有新章節?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆