上一頁下一頁
發新話題

屁股控 (更新P.5)

收藏  |  訂閱
102  12.7k

右無試過一路拆野一路食飯?或一路拆野一路下廚,好想同距系廚房張雲石台上面拆野:fst_002:

師兄幸福,我條女就係冇屎忽比我玩

引用:
原帖由 kkp000 於 2016-7-12 04:21 PM 發表 查看引用來源

無屎忽玩唔緊要,你滿唔滿足先?

引用:
原帖由 Queeniekkkkk 於 2016-7-12 12:52 PM 發表 查看引用來源
咁就真係要男人先知為乜搵sp了
唔好話男人,其實有唔少女人都唔知自己為乜搵sp

女人心,海底針

唔知道,我感覺上搵sp 係滿足性事,男人搵sp可能多樣野係覺得可以免費啩,雖然聽你咁講可能搵sp仲貴過比錢
引用:
原帖由 NAT_KINGCOLE 於 2016-7-12 06:23 PM 發表 查看引用來源

唔好話男人,其實有唔少女人都唔知自己為乜搵sp

女人心,海底針

係咪因為佢瘦呀?如果佢肥左有大patpat,會唔會又嫌棄先?
引用:
原帖由 kkp000 於 2016-7-12 04:21 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Queeniekkkkk 於 2016-7-12 06:39 PM 發表 查看引用來源
唔知道,我感覺上搵sp 係滿足性事,男人搵sp可能多樣野係覺得可以免費啩,雖然聽你咁講可能搵sp仲貴過比錢
搵得sp,都應該係滿足性事。不過女人要得到滿足,心理佔先,問題係心理上邊一部分?

呵護?被愛?被需要?刺激?

太多可能性

我都係屁股控,不過我係女,我一定要男仔patpat有番咁上下大同挺我先會考慮佢做男朋友,所以我個個男朋友都係好大羅柚。
我係咪好變態O(≧▽≦)O

引用:
原帖由 bcm 於 2016-7-12 06:46 PM 發表 查看引用來源
我都係屁股控,不過我係女,我一定要男仔patpat有番咁上下大同挺我先會考慮佢做男朋友,所以我個個男朋友都係好大羅柚。
我係咪好變態O(≧▽≦)O

師姐,識食喎

你會唔會都抽佢屎忽幾野呢?

做sp都要被愛的嗎?
引用:
原帖由 NAT_KINGCOLE 於 2016-7-12 06:45 PM 發表 查看引用來源

搵得sp,都應該係滿足性事。不過女人要得到滿足,心理佔先,問題係心理上邊一部分?

呵護?被愛?被需要?刺激?

太多可能性

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆