上一頁下一頁
發新話題

被老公調教

收藏  |  訂閱
442  77.4k

你d相的確好正

引用:
原帖由 ilovecherrypie 於 2016-10-3 08:16 AM 發表 查看引用來源
你d相的確好正
你又睇過?衰佬到底比咗幾多人睇

我都想睇下阿嫂啲相, 唔知有無機會呢?

支持支持我又要睇相呀

樓主,你老公有咩古惑?好想知。。。。

ME
引用:
原帖由 xxDD999 於 2016-10-3 08:23 AM 發表 查看引用來源

你又睇過?衰佬到底比咗幾多人睇

可能衰佬見我唔係咁抗拒,仲好似好享受咁,就越玩越變態,佢今次比咗一段講國語,應該係大陸人自拍的3p片我睇,開頭都係個女人幫2個男人含,然後輪流插,無乜特別,衰佬叫我睇埋先,鏡頭轉到去後面大特寫女上插緊的時候,另一個男人開始用中指插入女人後門,跟住仲用JJ插入去,前後門同時被2條JJ插到好緊,我聽到女人叫得好大聲,衰佬話咁樣叫做dp。  

我越睇越濕,突然間Feel到下面有條又粗又硬的JJ插咗入來,我知道呢個size肯定唔係衰佬的,原來佢用條大size假J插我,仲開咗個掣,條假J係我入面轉下轉下,真係好鬼舒服,我d淫水流到去後門度,衰佬無端端攞咗一串粉紅色的魚蛋出來,我真係未見過,問佢乜鬼野玩意,衰佬話呢串野叫拉珠,玩後門用的,佢完全無問我,已經一粒一粒慢慢放入我後門度,可能我d淫水流到去後門都濕晒,所以唔太難入,但係因為前面插住條假J,我覺得下面塞滿到有種想爆的感覺,衰佬仲要將串珠拉出拉入,搞到我又高潮來。

同好多師兄有聯絡?咁姐係 點嘿嘿

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2016-10-3 09:29 AM 發表 查看引用來源
樓主,你老公有咩古惑?好想知。。。。
你問衰佬啦

引用:
原帖由 abb3164 於 2016-10-3 10:14 AM 發表 查看引用來源
同好多師兄有聯絡?咁姐係 點嘿嘿
我知衰佬同呢度d人交換相睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆