上一頁下一頁
發新話題

[將軍古早期作品] 小弟未貼過在香討的13篇小說 (#1 目錄)

收藏  |  訂閱
60  7.3k

引用:
原帖由 spamna 於 2016-11-25 01:12 PM 發表 查看引用來源
大將軍,年尾盤點清貨
哈哈 , 正確D來講 , 係學D AV女優咁 , 引退清盤大減價 ^.^

係喎 , #1推介果三篇同無兄推介果兩篇 , 都唔算由頭砌到尾 ,
可能會比較岩你口味架 ^.^

引用:
原帖由 spamna 於 2016-11-25 01:12 PM 發表 查看引用來源
大將軍,年尾盤點清貨
講真丫 , 大家有無唸過挑戰下自我 ... 用第一身寫作 ,
去 "引人入性區" 貼文???

果度篇篇係經驗文 , 如果比佢地識穿 , 肯定會比佢地狠狠地小
可以話係用 "實證方法" , 檢驗自己既作品 !!!

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-11-25 08:49 PM 發表 查看引用來源
哇,睇左頭兩篇,我咁大紀都睇到硬,之前睇嘅大將軍新作都鳥不起,一度懷疑自己問題添,原來仲憤怒鳥😂
係呢 , 上次又話用我條橋仔寫文 ... 幾時出既??? ^.^

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2016-11-29 10:19 AM 發表 查看引用來源
係呢 , 上次又話用我條橋仔寫文 ... 幾時出既??? ^.^
計劃太多,時間太少,又懶,冇計!

第3篇都唔錯喎,寫得出小鎮格調,很生活化,我杯茶,而肛交不是我所喜,但這篇文的肛交,看來只是描寫鄉巴佬粗魯性格的手段,都可接受,末尾真係有果種中國人樂天知命態度,這篇是舊作,大將軍以前還年輕,寫得出呢啲都幾厲害。

引用:
原帖由 淄青李氏 於 28-11-2016 11:20 發表 查看引用來源

講真丫 , 大家有無唸過挑戰下自我 ... 用第一身寫作 ,
去 "引人入性區" 貼文???

果度篇篇係經驗文 , 如果比佢地識穿 , 肯定會比佢地狠狠地小
可以話係用 "實證方法" , 檢驗自己既作品 !!!
我處女作係用第一身寫㗎!作品叫"降頭師"我諗係五年前,其實都有諗過第一身寫,易寫出自己感覺落去,驚自己入魔:smile_35:

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-11-29 02:58 PM 發表 查看引用來源
第3篇都唔錯喎,寫得出小鎮格調,很生活化,我杯茶,而肛交不是我所喜,但這篇文的肛交,看來只是描寫鄉巴佬粗魯性格的手段,都可接受,末尾真係有果種中國人樂天知命態度,這篇是舊作,大將軍以前還年輕,寫得出呢& ...
你咁講 , 真係感動到我感激流涕 ... 始終當年 ,
我出道個網無咩人理我 ^.^"

當年我主要貼係兩個網 , 一個 ... 上次比過網址你架呢
另一個叫 "學生妹文章基地" , 摺埋左架拉 ,
當年係<明星學院>  <星光伴我淫>等作者長駐地 ,
我就係向佢地偷師

好拉 , 答翻無巧兄先 ... <嫁女>係2008年出 ,
即係當年24/25碎 , 算係咁拉 , 我篇處女作係2003年出
即係當年筆齡都係 5年 左右羅

不過你講到 :
===========================================
"但這篇文的肛交,看來只是描寫鄉巴佬粗魯性格的手段"
===========================================
就真搞到我臉紅耳赤 ... 我無你講到咁高 ,
只係覺得人物出身要同行為配合姐 , 也可以話鄉巴佬 ,
玩起粗暴野起來 , 有說服力D丫麻 ^.^

至於 "果種中國人樂天知命態度" , 我覺得無話中唔中國人
係窮國農家女 , 其實都係會單純D ...
講開又講 , 當年有個網友幫我續寫結局 , POST比你睇丫

原來碰巧嗎?不過唔洗臉紅喎,我睇過一啲電影大師專訪或文字記錄,都類似你咁講有時候評論的闡釋都是創作者沒有想過的。不過我又咁講,你係有咁既潛力先寫到受眾認為,很多時候作者是無意創作出來的,正如碧咸斬罸球唔係次次靚,但發揮得到時就會射好靚,並不因此而話係符碌。篇文有後續嗎當然登埋出黎睇好啦!

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-11-30 11:23 AM 發表 查看引用來源
原來碰巧嗎?不過唔洗臉紅喎,我睇過一啲電影大師專訪或文字記錄,都類似你咁講有時候評論的闡釋都是創作者沒有想過的。不過我又咁講,你係有咁既潛力先寫到受眾認為,很多時候作者是無意創作出來的,正如碧咸 ...
仲以為你會話 "5~6年筆齡己經咁寫得 , 好有天份" TIM ^.^

網友比面續寫 :
================================================
回到睡房,格勒斯己經不穿上衣的攤在床上,呼呼大睡了....阿蘭爬下床上.....往雜物房拿了幾根麻繩跟剃刀,把累透的格勒斯的兩手和兩腳大字形紮在床邊的四隻角, 然後當阿蘭完全控制了他後, 她用脫毛膏塗在格勒斯身上, 然後小心翼翼地用剃刀跟他剃毛. 當阿蘭正剃到格勒斯雞巴的毛的時候, 不小心弄傷了他.幸好, 他沒有醒來. 但是格勒斯已經不斷流血, 阿蘭由於把燈子關上的關係, 完全沒有意會到.
當剃完毛後, 阿蘭跟他鬆綁, 然後就在他光脫脫的、柔嫩的胸膛上,漸漸進入夢鄉了~
第二天, 阿蘭醒來發現格勒斯全身冰凍, 原來他已經死了. 然後她就報警, 對警方說了以上他的郵購新娘的苦況和部份誤殺老公的經過.....最後阿蘭無罪釋放, 更得到格勒斯的一切財產.

個後續拼埋大將軍,弱左啲喎😎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆