上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
52  3.8k

引用:
原帖由 johnlee19830101 於 2016-12-27 04:38 AM 發表 查看引用來源

咁慘,咁咪又餓住law
又唔係超級大食…所以無問題喎:smile_o10:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-12-27 06:49 AM 發表 查看引用來源
早呀
唔識尊重女人嘅男人,不要也罷
做佢女人先不受尊重,:smile_o16:所以let him go 左好耐啦

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-12-27 12:06 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:回想返,都覺得自己蠢,不過都因為佢,
改變左道德觀念,而家�日子先過得到:smile_13:
過左就唔好再諗啦,把握而家開心既時間啦

引用:
原帖由 我係一個小人物 於 2016-12-27 12:11 PM 發表 查看引用來源

過左就唔好再諗啦,把握而家開心既時間啦
哈哈…:smile_o10:放低左九世啦… 婚都結埋啦!

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-12-27 12:38 PM 發表 查看引用來源

very good ar

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-12-27 12:38 PM 發表 查看引用來源

隻佬錫你咪得囉

支持長篇文.3. 等更多報告

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-12-27 12:06 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:回想返,都覺得自己蠢,不過都因為佢,
改變左道德觀念,而家嘅日子先過得到:smile_13:
道德觀念改成點呢?:smile_04:

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-12-27 03:35 AM 發表 查看引用來源
訓唔著…又搵啲故仔寫下先…:smile_34:
試過拍拖拍到連自己本身嘅性格係點都唔記得嗎?
人一世流流長總會遇上幾個仆街…
Ex  先生 Mr .Q 絕對就係呢個人:smile_45:
同佢一齊5年 佢改變左我嘅道德價值, ...
『大多數女仔有奴性』?
呢句有幾真?

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-12-27 03:35 發表 查看引用來源
訓唔著…又搵啲故仔寫下先…:smile_34:
試過拍拖拍到連自己本身嘅性格係點都唔記得嗎?
人一世流流長總會遇上幾個仆街…
Ex  先生 Mr .Q 絕對就係呢個人:smile_45:
同佢一齊5年 佢改變左我嘅道德價值, ...
如果你唔比佢...一陣背著你插其他女你又唔開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆