上一頁下一頁
發新話題

與人妻再續前緣 (更新 #8, #16,#23, #24,#37,#39)

收藏  |  訂閱
41  13.0k

期待放相分享

個電話企唔穏一郁,分分鐘睇倒你個樣

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-11 02:14 AM 發表 查看引用來源
個電話企唔穏一郁,分分鐘睇倒你個樣
其實唔會,佢放電話係張被前面,點郁最多都係影住天花板,唔會影到我

引用:
原帖由 koex 於 2017-2-9 11:21 PM 發表 查看引用來源

其實無,因為佢只係除。。。哈哈
但是對黑絲都係報銷,因為後尾射左濃精上去
佢除黑絲嗰時已經爛咗?

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-2-11 01:40 PM 發表 查看引用來源

佢除黑絲嗰時已經爛咗?
Ching 醒喎,但唔係我撕嘅,哈哈

引用:
原帖由 koex 於 2017-2-11 04:27 PM 發表 查看引用來源

Ching 醒喎,但唔係我撕嘅,哈哈
嗯,咁係佢自己撕嘅

上次講到佢叫我 Close up 佢隻 gap,咁我又照做啦, J 仲怕我影得唔清楚,自己用手指掰開陰唇,juicy 的鮑🐟就出現左,我用手指捽下佢,再用龜頭係入口磨,係插以外嘅另一種感受,好舒服,J 都好舒服,嗯嗯咁低沉地呻吟,我梗係問佢 (想我插呀 ?  用咩插呀 ?) J 答都唔答,伸盡手想扶等支炮放入去,我即刻縮開,哈哈,我依家仲記得佢臉上果個呆樣。。。。

(唔插,你繼續自 high 我睇先),J 好唔情願咁繼續自慰,我就改拍 movie, 佢又自己托起對奶用脷奶自己粒 lin,又吮自己沾滿淫水嘅手指,我終於忍唔住就放低電話插入去。。。

正,冇用套插

引用:
原帖由 華大 於 2017-2-13 06:31 PM 發表 查看引用來源
正,冇用套插
同 J 做,除左頭幾次,一路唔用套,肉貼肉果種感覺,正好多

無上黎一排,果然無相無片大家都無乜性趣,哈哈。
咁講埋我話最正果幕,唔好爛尾就算。

插左入 J 度,包到我好緊好正,抽插由慢變快,有時又超大力鋤入去,J 叫到好銷魂,跟住佢話想騎等,咁就轉左女上,騎左一陣,佢又想轉 cowboy 咁廿
就起身啦。。。。大家都知,女上騎緊起身,支炮梗係好似彈簧咁彈番埋男人身上,發發聲咁,我望一望龜頭有 J 陰精,J 見到話唔好浪費,趴低吮落去,嘩果下真係爽到震,佢個樣又淫到爆錶,我都好均真,見佢咁識做,落多兩分力插爆佢。。。哈哈。

大家反應冷淡,草草收場算。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆