上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
101  8.7k

引用:
原帖由 ykcyan 於 2017-5-1 03:34 PM 發表 查看引用來源

4条5有係揀客做的,佢講明吾合眼緣吾吹的所以一直都吾會揾呢D技師因為做客人嚟使錢有乜理由要睇番佢地面口
唉,佢見到我便报环保call鐘,到戲肉吋先話上下不通,中哂伏。

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-1 04:56 PM 發表 查看引用來源
唉,佢見到我便报环保call鐘,到戲肉吋先話上下不通,中哂伏。
咁慘呀!4条5係咪三
靚幼幼?睇相幾正。咁咪變左做手推?

引用:
原帖由 ykcyan 於 2017-5-1 05:10 PM 發表 查看引用來源

咁慘呀!4条5係咪三
靚幼幼?睇相幾正。咁咪變左做手推?
還未發肉,波細,下面只可在富外面摸,要靠幻想啜乃才可以出。
C兄,另外2個靓幼掂吗?

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-1 05:27 PM 發表 查看引用來源
還未發肉,波細,下面只可在富外面摸,要靠幻想啜乃才可以出。
C兄,另外2個靓幼掂吗?
哈哈我打多左个三字不過我試過#668,幾靚女做手推吾俾錫吾俾摸下路只可玩波,而
家好似做環保但吾知点解佢删左我V7

引用:
原帖由 ykcyan 於 2017-5-1 06:37 PM 發表 查看引用來源

哈哈我打多左个三字不過我試過#668,幾靚女做手推吾俾錫吾俾摸下路只可玩波,而
都係要揾指數有668好D

引用:
原帖由 ykcyan 於 2017-5-1 06:37 PM 發表 查看引用來源

呢條女脾氣好差,搵過一次跌錢唔會再搵
去消費好似殺左佢老豆咁,完全唔知佢想點

有次去試一個客服話係手推的囡囡...
一入房, 佢睇左我幾眼, 問我要做手推定環保, 我心諗原來你2種都做.
我話: 都ok, 你決定 , 之後佢報鐘環保
因為佢識白話, part 1 個陣大家都好吹得,   去到part 2, 仆街熟手到丫....含得好順好滑好暖, 冇齒感, 然後我話想試下A片裡面啲姿勢, 叫佢訓係度, 騎住佢個頭抽插直至口爆.
後尾洗完手返黎問佢, 佢直認係揀後生客做環保, 而且接受程度好高, 咩姿勢都得...
不過我唔會返食, 因為佢唔夠靚....身型有點粗......凈得個口唔夠.......

引用:
原帖由 max_tam 於 2017-5-1 08:02 PM 發表 查看引用來源
有次去試一個客服話係手推的囡囡...
一入房, 佢睇左我幾眼, 問我要做手推定環保, 我心諗原來你2種都做.
我話: 都ok, 你決定 , 之後佢報鐘環保
因為佢識白話, part 1 個陣大家都好吹得,   去到part 2, 仆街熟手到丫 ...
恭喜師兄食倒好西,唔通係686?

引用:

客人太多, 選擇合眼緣的客人

引用:
原帖由 cabayebb 於 2017-5-1 08:20 PM 發表 查看引用來源

恭喜師兄食倒好西,唔通係686?
碌吾吾.
冇食西, 連底底都冇除, 全程凈係用佢個口.
下路我個人一般, 相熟囡囡先會食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆