上一頁下一頁
發新話題

第一次和人cyber sex

收藏  |  訂閱
97  15.3k

引用:
原帖由 stair123 於 2017-6-10 10:16 AM 發表 查看引用來源

系,吾識玩。上網睇AV好過
係啊 完全勁無聊 個陣求其敷衍佢嗌幾句就算😂😂

可能好快有人聯絡你 問你攞錢喇

引用:
原帖由 酒呀我要酒呀 於 2017-6-10 11:50 PM 發表 查看引用來源
可能好快有人聯絡你 問你攞錢喇
多謝提點

引用:
原帖由 stair123 於 2017-6-10 10:18 AM 發表 查看引用來源

不過有時用文字或錄音,感覺仲正
剩用文字我都濕哂

引用:
原帖由 Messileo 於 2017-6-12 08:21 PM 發表 查看引用來源

剩用文字我都濕哂
咁你都好易濕……

呢期都系無乜特別,約吾到人實戰,又系去啲交友app, 點知有個幾靓同大波,身材好fit的混血兒叫Linda,本身我唸住都系同佢玩下cyber sex, 點知佢話如果我鐘意可以同佢真做,又話鐘意人用狗仔式插佢後門。

吾洗玩cyber, 唸住無死啦呢次,仲吾比我食番舖,咁都問下佢背景,一陣如果佢做援交咪死,點知佢話系model公司做,公司在尖沙咀,收下午5:00,我話5:00要交人,另外我叫佢send多啲相比我睇,因為在交友app只看到樣子和上身,唸住叫佢send有籮和鮑魚相比我,點知睛天霹靂,佢話佢系Ladyboy, 即系人妖,仆佢個街,我即同佢say goodbye la, 我同佢講,我吾好呢味野……

唉……咁都有……

玩開cyber sex兩個女子,一個話己經對我無性趣,一個又黎M, 即時覺得人生好灰……

話說剛剛玩完交友app, 其中有個40歲人妻叫佢做W, 佢一黎就問我,話鐘意男人粗礦啲,直接啲,同埋一路做一路講粗口……依家啲人妻咁直接,明天溝溝佢,睇下可吾可以短時間內開波,希望成功可以和大家分享下……

今日終於的起心肝去買搖控震蛋,美國牌子SVAKOM, 上左去荔枝角站,工厦內一間性商店買,唸住之後和老婆玩,如果佢吾肯玩,我就上網約啲師姐、師妹玩,一定超High。

其實呢個系每個男人睇左日本AV後的一樣想實踐的東西,但第一次可能都系約人去1)戲院玩,睇早場可能容易一點……希望可以實現到再和各位分享,聽性商店的老闆說,搖控範圍是10米。

其實我唸如果約人到泳池玩,就算潮吹左,或者失禁,在泳池應該不容易被人發覺……

如果有師姐或師妹有興趣玩,就PM我,時間是每天早上10時至下午3時,因為4點半要交人……

(update) 最近呢幾日系交友網,見到個正正常常咪Hi下,Good morning咁……點知呢條女真系覆……仲問我鐘吾鐘意刺激……叫我send相比佢過下目,咁佢又話我樣ok, 咁佢叫我唸定啲劇情、地點,點玩法……咁之前又講左cyber sex 劇情引佢,自己編輯的……佢又覺得正,咁我又編左約佢玩……佢又ok……等食中……之後再update真實之場景……終於我要實現玩搖控震旦的場景……

引用:
原帖由 loveyou_bobo 於 2017-6-10 10:50 AM 發表 查看引用來源

係啊 完全勁無聊 個陣求其敷衍佢嗌幾句就算😂😂
兒夜姨野以夜儀野~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆