上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
43  12.1k

因為男人覺得搞多啲花款,女人會開心容易有高潮

緊D自由控制

引用:
原帖由 我最大大大 於 2018-2-11 20:00 發表 查看引用來源
“了" "挖" "篤” 𨸹k人 陰部。
想知 點解,麻煩詳細解答。

有冇女性 覺得好舒服?

(我係女性 ,我覺得好痛苦。不過又要硬食。😣)
用口啦 !

引用:
原帖由 我最大大大 於 2018-2-11 08:00 PM 發表 查看引用來源

有冇女性 覺得好舒服?

因為想了解女性陰道構造,所以要用手去做測試

引用:
原帖由 我最大大大 於 2018-2-11 08:00 PM 發表 查看引用來源
“了" "挖" "篤”  女人 陰部。

有冇女性 覺得好舒服?

用蕉自插?

其實如果有一定既濕潤手都唔使用~:smile_46:不過妳一定要用口:smile_52:

引用:

有冇女性 覺得好舒服?

您好有趣呀!
不過咁,男人鐘意用手,通常都系呢幾個原因。
一,日本AV睇得多,攪到女優潮吹兼噴水,希望你都好似果的女優咁囉。
二,大男人主義,可以操控你高潮。
三,有滿足感,成功挖到你潮吹,唔使做都開心。
四,怕滿足唔到你囉,等你去咗一兩次之後,先至黎吉你。

引用:

有冇女性 覺得好舒服?

未講完。
男女床上嘅事,系要開心,兩個都要開心。
一兩次相就冇問題,但有唔舒服,要講架。
做愛做到有壓力就唔系咁好,用另一個方法同佢講囉。
又或者你話下面有的唔舒服,可能手指唔乾淨,停下先。可以玩下其他野,例如震旦之類,佢可能會更開心。

引用:

有冇女性 覺得好舒服?

好明顯冇經驗,硬用手指亂咁了,咁點會舒服架!
同樣地你揸住佢碌嘢亂咁chok佢都唔舒服啦!

引用:

有冇女性 覺得好舒服?

我會尊重女女,除非條女要我用手,通常用條J J可餵飽條女,暫時未需要加埋手😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆