上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 想問用過後入式做愛的女仔

收藏  |  訂閱
55  19.8k

我睇A片見過,個動作似肛交,但應該可以插到個閪冇問題

引用:
原帖由 善待寂寞 於 2018-10-3 11:06 PM 發表 查看引用來源

喜歡面對面抽插,可以看到JJ插入自己身體很興奮。也喜歡在上面。扶著JJ插入自己身體,看見自己身體把整條JJ吞沒很興奮
我也喜歡這樣抽插女生

引用:
原帖由 居里轉身射三分 於 2018-10-2 08:39 PM 發表 查看引用來源
你地係咪扒在床,然後男伴用掌上壓式插入你個窿抽插,有冇試過插插下滑左條周出來?
我和老婆都喜歡這樣插陰道。她趴訓住。她都唔理邊個插.

會呀,不過我唔太中意呢個姿態,亦唔覺得特別舒服

我就覺得都好舒服

引用:
原帖由 心事信箱 於 2018-10-3 04:10 PM 發表 查看引用來源

那個不是我
我是喜歡男人的老處女
老處女😂

引用:
原帖由 居里轉身射三分 於 2018-10-2 08:39 PM 發表 查看引用來源
你地係咪扒在床,然後男伴用掌上壓式插入你個窿抽插,有冇試過插插下滑左條周出來?
掌上壓式?:smile_19:

梗係用手揸住兩舊肉大大力砌啦,一定要有聲既,啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪:fst_001:

引用:
ass o?

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2018-11-22 06:32 AM 發表 查看引用來源

梗係用手揸住兩舊肉大大力砌啦,一定要有聲既,啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪:fst_001:
最衰冇圖難解釋,遲下搵到圖試下upload開新post研究下

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2018-11-22 06:32 AM 發表 查看引用來源

好似呢款咁,其實咁姿勢會唔會插錯c忽窿?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆