人夫短暫SP關係回憶錄

收藏  |  訂閱
39  7.7k

引用:
原帖由 男joey 於 2019-2-14 12:16 AM 發表 查看引用來源
yes
不過有老婆真係小心D玩

Btw, S其實做邊行?

非常好

之前我都有同夜校同學, 但現在大家都冇見面了

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-2-16 04:51 AM 發表 查看引用來源
Btw, S其實做邊行?
我無特別問S,只知佢都算係個姐仔,帶住條小team咁啦

引用:
原帖由 大力A 於 2019-2-18 11:01 AM 發表 查看引用來源

我無特別問S,只知佢都算係個姐仔,帶住條小team咁啦
咁樓主呢 你d時間都好free

引用:
原帖由 willis2600 於 2019-2-18 11:36 AM 發表 查看引用來源

咁樓主呢 你d時間都好free
小弟托賴公作上都有少少自主度
而且要經常外出同客跟進,所以有時要"了"出去都還可以:smile_44:

引用:
原帖由 大力A 於 2019-2-18 11:51 AM 發表 查看引用來源

小弟托賴公作上都有少少自主度
而且要經常外出同客跟進,所以有時要"了"出去都還可以:smile_44:
以你嘅條件,搵過個Sp應該唔難

引用:
原帖由 失落完 於 2019-2-18 12:55 PM 發表 查看引用來源

以你嘅條件,搵過個Sp應該唔難
師兄過獎,大家都有難處啦:smile_13:
有自知之名,非單身,又唔係後生,又唔講得靚仔型男,又要左就右就
咁煩,我係女都未必考慮啦:smile_30:
所以呢.....順其自然啦,有咪當行運囉

引用:
原帖由 大力A 於 2019-2-11 11:47 PM 發表 查看引用來源
第一次開post分享,其實都唔係近排嘅事,應該都有年幾前,對於我嚟講都算係幾夢幻,根本無諗過會發生喺自己身上,近排諗返起好想記低回憶一下:smile_44:

講少少背景,我已經係一個3X嘅人夫,可能結左婚都好幾年,同太太之間無左熱戀嘅激情,而且太太對sex亦唔太感興趣﹝都係話好攰之類嘅理由啦﹞,雖然唔係咩血氣方剛,總算有男人應有嘅需要,但又無其他師兄咁本事可以搵到SP,於是都係習 ...
故事好好睇,情節動人,結局深印人心,願祝她有日會再找師兄你,多謝分享。

前往最後回覆