上一頁下一頁
發新話題

[原創作品]飛機上的調情 (第二季,#56,71, 81,95,96)

收藏  |  訂閱
119  59.4k

飛機上可以點攪呀,期待快啲更新

引用:
原帖由 kennymen 於 2019-6-11 05:47 PM 發表 查看引用來源
飛機上可以點攪呀,期待快啲更新
已有方法,安排中!

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-6-11 05:56 PM 發表 查看引用來源

已有方法,安排中!
排除萬難,終於有計

睇學生妹编文咁快,哈哈,你自己呢编文寫未?期待更新,加油c兄

引用:
原帖由 Klwong137 於 2019-6-13 08:49 AM 發表 查看引用來源
睇學生妹编文咁快,哈哈,你自己呢编文寫未?期待更新,加油c兄
寫左一半,因近期金鐘事故,地鐵又飛站,d橡膠子彈好似d精,亂咁射。個心重一d底落。會加油的!

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-6-13 14:41 發表 查看引用來源

寫左一半,因近期金鐘事故,地鐵又飛站,d橡膠子彈好似d精,亂咁射。個心重一d底落。會加油的!
您可以形容到咁精彩嘅~哈

Zoe心事遍7

我知佢用手指不停咁剌激我豆豆,令佢脹大凸起,但我入面更加痕癢,好想有野填滿入面,我忍吾住在佢耳邊細細聲咁講:「插。。我。。呀!」講完之后,我下面收縮得更勁,感覺到好似到咗個小高潮。

佢終於都插咗入來啦,仲用咗中指同食指,而手指抽插嘅水聲: 「唧~~唧~~」好清楚咁聽得到,果一刻我己經咩都諗吾到,只係好想爆發一個完美嘅高潮。佢手指一d都冇令我失望,佢2隻抽入小小就勾番出來,果個位好舒服,我估就係人地講嘅G点啦!終於我全身抽搐成分鐘,我真係比佢插到到咗。

當佢抽番隻手指出來,我見到佢2隻手指全濕,佢仲好得戚咁分開2隻手指比我睇,見到d水嘅拉絲,真係好羞怪!我怕羞咁伏底入佢毛氈蓋住我個頭,而我先發覺吾記得咗佢已經拎咗條J出來。我忍吾住果陣男性嘅氣味,我打開嘴唇含落去。

男主角遍

我用食指不停咁掃 Zoe粒陰亥,仲不時咁按下去同打圈,佢粒豆豆越來越大粒,Zoe已經咪起雙眼而2隻腳大大咁分開,佢仲不停咁擺動腰部,希望得到更多享受。「插。。。我。。呀」真係一句每個男人聽到都吾會反對嘅名令。

於是我用中指和食指,一下就滑咗入去 Zoe身體入面,Zoe下身震咗一下,我仲可以感覺到佢既收縮。我冇比機會Zoe停底適應就馬上開動隻磨打手抽插,d水聲大聲到好似洗杯咁嘅聲。我留意到Zoe面上嘅變化,當我手指向上勾而經過出口幾厘米嘅地方,佢都會收縮,而且越來越多水。十分鐘左右,Zoe咬住嘴唇:「嗯。。。」然後身體僵硬,一鼓暖流衝向我手指,我估佢高潮到咗。

見到對手比自己推上高峯,一臉滿足咁樣,其實比自己射精更 high。我抽番隻手指出來,欣賞Zoe d水由手指流到手掌咁一路流。 Zoe終於回個神來,張開眼睛,我將手指伸到佢面前,等佢睇下佢有幾多水先。見到 Zoe塊面開始紅起來,佢突然爬向我仲用我張毛氈蓋住自己。喂,我之前除咗褲,條J仲係好硬架。突然條J比d濕濕地嘅野包圍住,我知道Zoe幫我含緊。佢舒服完,依家到我享受啦!

引用:
原帖由 Klwong137 於 2019-6-13 08:49 AM 發表 查看引用來源
睇我的學生妹當然要快啦~
話哂佢係「哥太醫」

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-6-14 06:06 PM 發表 查看引用來源

睇我的學生妹當然要快啦~
話哂佢係「哥太醫」
得果一兩個鏡頭,又冇安排床戲比我發揮下。。。

男主角遍

我見到 Zoe個頭在毛氈下高高底底,佢不斷刺激我龜頭上嘅敏感点,用脷打圈,不停掃,不停啜,又奶整條柱體,由下至上,再用手扶住,開始用嘴唇加強吸力,我可以感到全身嘅血液都衝向海綿體。我輕拍佢頭部,等佢知道我就快到頂,要射啦!

Zoe冇停止佢嘅動作,相反更加賣力,扶住柱身嘅手加大握力,壓止住射精嘅感覺,而嘴唇合起來,加快同龜頭嘅磨擦感。我已經比佢帶住我從天堂和地獄之間來回,我好想好想射!我雙手用力扶住張凳,腰部升起。Zoe一鬆手,我不能自主地打了一個冷震,射出強而有力嘅第一下精,Zoe佢冇停止吸啜,佢用口接住,然後喉嚨一吞,同時我冇諗過可以口爆架,刺激感和新鮮感令我發射第二,第三下,直至第五下才停低。

我呼出一口氣,回味住剛剛那幾下超呼想像嘅高潮。Zoe因為我射得太多,滿口都仲含住我d精,未吞完。突然,一把甜美嘅聲音:「May I help you? Sir」原來我剛剛用力握住張凳,吾小心按到個服務制,死啦!Zoe仲爬在我下身,係人都知佢同我口交緊啦!Zoe吾敢起身住,所以佢係一直含住我條J。

我望一望個空姐,佢叫 Jan。我答:「吾該比2杯暖水比我。」見到 Jan望一下毛氈下凸起嘅位置,佢開始有点明白,然後用一種帶有古惑嘅笑容回答:「好嘅,先生!」再望到佢做口型:「Naughty Boy! 」就走開咗。佢含春嘅眼神,令我再硬一硬,射出袋袋之中最后一下。Zoe知道空姐走咗,跟住就想起身,结果比我突然一下,顏射咗!

Zoe心事遍8

現在嘅我比毛氈蓋住,腦中一片空白,只有眼前那濃烈精味嘅一條又長又硬陽具。我含住咗個J頭,擺動自己嘅頭部,令佢在我口中好似抽插一樣。再用脷打圈,又掃又卷咁令佢J頭再脹大一d。我漫漫咁吸啜住流出來把分秘物,然後我感到有人拍咗我頭一下,佢好似就快射。

因為我男友佢係好快射,當然比眼前呢個男人快好多倍,我同d女仔 fd學咗一招,就係用手大力d握住佢條J,令佢壓止發射感。但佢射意只會增加,到左臨界点,我手一放,佢係冇辨法再忍全吾射精,呢個時候,女仔不能放口,要再繼續刺激佢,當然可以接受到的話,要吞咗d精。我因為之前吞過男友果d,所以都 ok接受到。加上原來佢d精雖然好多,但冇乜腥味,吾難吞。
當佢射咗6下之后,停低咗。我成口都係精,仲未吞完。突然聽到空姐把聲,我當時好驚,吾敢動。個男仔同佢講要杯暖水,又幾體貼喎!可以比我啷下口。聽到空姐離開嘅腳步聲,我從毛氈下起身,當我一離口,佢竟然射多一下,剛好射到我塊面!頂,好噁心呀!我吾介意含你d精,但比你射面,就接受吾到囉!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆