上一頁下一頁
發新話題

同同事發生關係

收藏  |  訂閱
62  5.1k

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-9 03:26 PM 發表 查看引用來源

幾年前,啱啱新入職,因為工作接觸得多而日久生情,加上咁啱佢同老公打緊冷戰,我不知不覺間變咗佢SL,係公司要好小心處理D關係,唔可以被任何人知道⋯⋯我同佢講好一定要緊守唔可以搞嘢,但到最後因為有次公司春茗,佢飲多咗,被同事叫我送佢入房照顧佢,我又醉醉地而好自然咁搞埋一齊,酒醒之後意識到大鑊了,冇幾耐佢變咗另一個人⋯⋯到最後我因被佢公報私仇冇咗呢份工⋯⋯呢個經歷真係令我唔想再提! ...
即係SL關係既時候無搞野?
係唔係好有成熟女人既味道?

引用:
原帖由 Gab15 於 9/10/2019 10:36 AM 發表 查看引用來源

人地未洗乾淨啫啫,你都照含到口爆呀?唔怕會有臭味咩?
識含,一定原味含。

識奶,一定原汁奶。

原汁原味至係至高境界。

一定唔會搞同事

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-9 03:29 PM 發表 查看引用來源

即係SL關係既時候無搞野?
係唔係好有成熟女人既味道?
冇計!要忍下!不過都有攬攬抱抱錫錫,摸下咁!
都幾呀!記得佢好似有36D

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-9 09:51 PM 發表 查看引用來源

冇計!要忍下!不過都有攬攬抱抱錫錫,摸下咁!
都幾呀!記得佢好似有36D
正啦,36D......
去邊度搵丫丫

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-9 12:07 AM 發表 查看引用來源

講多少少丫,反而我想知係點樣進入SPor性既過程。
冇呀, 嗰時公司有一班差唔多年紀既久唔久會約食飯, 咁嗰個女同事新入職, 衣著好Sexy, 反而冇仔仔敢主動約, 咁咪由我去約lor

之後就傾下計, 又住得近就再傾得密啲, 會flirt下咁, 後來問到大家都有男女朋友都照係咁Flirt就覺得應該上得, 咁就喺有次放工時主動啲

之後就直頭上埋佢屋企咁就食左, 我有出過post叫公司的淫娃

未完架, 有心機就再打埋佢lor

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 09:37 AM 發表 查看引用來源

我好似係o靚妹年代即係開始有性行為之後頭一兩年左右, 一定要沖乾淨涼先做呢d野
之後已經慣o左隨時隨地可以啜囉
臭同咸係有o既, 但都係開始果陣嚴重d, 用多d口水同埋含多一陣之後係可以接受 ...
係, 有啲女直頭係你啱啱屙完仲滴住尿都可以即刻同你含

刺激就在可以晚上 OT 時係 office 做愛

問題係易有手尾跟

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-8 04:43 PM 發表 查看引用來源
狗公通例有一則係咁嘅:“公司女,屌不過。”小弟愚蠢地一直遵守,食少好多女!

唯一一次賴嘢係N年前,公司出現咗一位質素極佳嘅女仔。佢主動,曖昧半年,小弟失守(同時失手)。有晚“順路”(事實係唔多順路)送佢返屋企,佢話妹妹應該唔喺屋企,問我想唔想上去飲嘢。我扮哂嘢猶疑幾秒先答:OK吖。但其實心裡清楚嗰當晚必然出事。

我仲記得入門口除鞋嗰吓,扮 ...
你都好忍得喎

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-9 02:02 PM 發表 查看引用來源

你8人.......
你既説話入面又唔似喎
鑿o係額頭咩唔通:smile_45: 陳年往事, 無謂日日提住:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆