上一頁下一頁
發新話題

新一季”銀行馬”

收藏  |  訂閱
67  4.0k

引用:
原帖由 colin3388 於 2007-7-10 11:58 AM 發表
向d老馬埋手,可能呢d馬好快退稅也未定,不過介紹下先。

時尚寶, 確係叻, 太陽帝國, 超力威, 超力旺, 威霸龍, 如雷,  赤膽福星, 騰達, 等等
你D心水馬隻隻冷門, 同日出幾件P都肥仔水:023:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-10 12:44 PM 發表

"永利好"呢類接受過(左前蹄球節內窺鏡手術)嘅傷病馬,可以養番好既機會只有一半,而且評分亦無經過調整,暫時都唔多樂?
係呀~所以來季吾會同佢"握手":097:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-7-10 12:50 PM 發表

你D心水馬隻隻冷門, 同日出幾件P都肥仔水:023:
"太陽帝國"經過一年時間既評分調整後,下季可能只會係50左右起步,單跑基本速度巳經大有可為,小弟都好鐘意。:131: :036:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-10 01:07 PM 發表

係呀~所以來季吾會同佢"握手":097:
係招呼都唔打住.....:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-10 01:08 PM 發表

"太陽帝國"經過一年時間既評分調整後,下季可能只會係50左右起步,單跑基本速度巳經大有可為,小弟都好鐘意。:131: :036:  
老馬和傷病馬唔同,真係傷病既可能谷左一次就完,而老馬如果迥光既,可以睇多兩三場,剛剛飛象過河就係好例子,盛年減分太多既馬,如果跑得番都可以接連有好表現。

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-10 01:09 PM 發表

係招呼都唔打住.....:096:  
扮吾識佢:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-10 02:22 PM 發表

扮吾識佢:071:
睇到佢銀包係咪真係好疊水,先行埋去打招呼都世@@�....:096:

依我睇各位brother對來季都充滿信心,不如攪番個game來比一比?:071:

引用:
原帖由 badbidbad 於 2007-7-10 07:41 PM 發表
依我睇各位brother對來季都充滿信心,不如攪番個game來比一比?:071:
哈.....唔係充滿信心,只係有D無聊,所以搵你隻馬開下玩笑,而我成日都會無心咁亂講野,希望你唔好太介意啦。
另外來季一定仲有好多比賽game等大家可以比比,我成日都有參加,不過玩咁耐都從來未贏過....:122: :096:

爆發力,兩WIN幾p走唔到:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆