上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道 0430 R8 同個夢想, 城中話題, 環保戰士, 奇勇

收藏  |  訂閱
124  10.7k

引用:
原帖由 Rajor 於 2014-4-29 09:14 PM 發表 查看引用來源
高柏新一隻馬都冇比杜騎 係咪繼續唔駛理?? 但係隻城堡 潘仲唔肯放手........
潘唔係唔放手, 而達少肯放手至奇, 理應可以埋達少位, 此糸馬理應唔關亞杜事. 此城堡理應係達少底出馬. 口孖寶射落馬利多非常合何尺.

引用:
原帖由 矮佬 於 2014-4-29 09:45 PM 發表 查看引用來源

潘唔係唔放手, 而達少肯放手至奇, 理應可以埋達少位, 此糸馬理應唔關亞杜事. 此城堡理應係達少底出馬. 口孖寶射落馬利多非常合何尺.
城堡可以同咩馬行埋 方會唔會幫高咩飛

比你高利是來口寶暫時睇好似唔多似樣?似乎穩佔利是必死一隻

引用:
原帖由 Rajor 於 2014-4-29 10:24 PM 發表 查看引用來源

城堡可以同咩馬行埋 方會唔會幫高咩飛
城堡可埋四季, 沙地. 因佢又係沙地底馬.

引用:
原帖由 韋雷拉 於 2014-4-29 10:26 PM 發表 查看引用來源
比你高利是來口寶暫時睇好似唔多似樣?似乎穩佔利是必死一隻

你講得無錯孖寶回飛, 獨贏乘比口孖寶重好多. 不過利是來同沈好有關係, 又有富豪撐落飛咁重, 所以利是來唔敢睇死佢.

引用:
原帖由 矮佬 於 2014-4-29 10:31 PM 發表 查看引用來源

城堡可埋四季, 沙地. 因佢又係沙地底馬.
駟馬埋唔埋到位 澤(苗)打手

今晚繼續留意住先

咁睇法姐係穩佔好大機死?:036:

引用:
原帖由 韋雷拉 於 2014-4-29 10:49 PM 發表 查看引用來源
咁睇法姐係穩佔好大機死?:036:

穩佔個倉主信得過, 反而利是來既位置飛現時就好似勝利大將上次一樣要馬會蝕本咁, 那次大將死火都有1.6倍3百萬幾萬位置飛, 就係輸比達少隻銀飛龍, 我投銀龍那時都係6倍, 位置都有1.7倍, 結果2.5獨贏, 1.2位置. 今次如果係還盅就大吉利是.

如果利是回番d有冇得睇?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆