上一頁下一頁
發新話題

好煩惱..

收藏  |  訂閱
55  2.7k

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-14 14:04 發表 查看引用來源
老老實實,其實你呢個朋友都算普遍,因為我同有差唔多情況出現。
女朋友比較保守小小,但我會掉返轉諗,會唔會係AV影響得太多,令到我地有太多幻想。
依家冇咩要求返以仲好😅 ...
咁佢地無要求...齋話想要..但都被拒絕喎....

引用:
原帖由 pong705 於 2020-6-12 22:20 發表 查看引用來源
我就係怕變成咁,怕變到愛與性要分開唔同人
現實係咁,無辦法.有d人真係對性無咩需求.好多夫妻性生活唔協調.除左一方冷淡都有d係麻木左.你真係要諗下感情重要定性生活重要.

我講樣真事你聽.我有個女友.佢性方面真係又保守又唔會主動.上床永遠無咩互動,由頭到尾我一個做晒.但人好靚.平面 model  同佢出街食飯因為生得靚成日有野送.佢同我一齊咁多年真係靠感情維繫.人又純品又心地好.不過性方面10分滿分佢得兩三分.所以你自己問下自己.感情同性邊方面對你重要啦.我好肯定你結完婚好快無性婚姻

回覆 31# 失常少女 的帖子

現實係好多時都係咁,有時女人未必想做,但男人既性慾大過女人,而女人又覺得成日同男人做又好似好 cheap 咁
如果開解唔到就只好接受

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-15 00:52 發表 查看引用來源
現實係好多時都係咁,有時女人未必想做,但男人既性慾大過女人,而女人又覺得成日同男人做又好似好 cheap 咁
如果開解唔到就只好接受
so poor~~~me

性慾大....ai.....

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-15 00:52 發表 查看引用來源
如果開解唔到就只好接受
so poor~~~me

性慾大....ai.....

回覆 35# 失常少女 的帖子

好小性慾大既女正,如果有就真係要好好真惜佢啦
起碼性生活會好小小先🤣
但性慾大既女仔又會點?

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-14 17:39 發表 查看引用來源
現實係咁,無辦法.有d人真係對性無咩需求.好多夫妻性生活唔協調.除左一方冷淡都有d係麻木左.你真係要諗下感情重要定性生活重要.

我講樣真事你聽.我有個女友.佢性方面真係又保守又唔會主動.上床永遠無咩互動,由頭到尾 ...
人係咁o架啦, 或者話上天係公平o既, 有得優點就一定會有缺點
但係優點缺點又係相對囉, 各花入各眼, 我好彩卦, 至少性同愛呢兩方面同伴侶都夾到
不過你要論個人的話我地都各有各唔好o既地方, 只係咁o岩唔好o既地方並唔係對方最在意o既o野

回覆 32# 花郎 的帖子

我女朋友都係咁啊,但又唔可以話佢保守。我認為係av令到我地覺得女人可以好開放姐

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-15 01:00 發表 查看引用來源
好小性慾大既女正,如果有就真係要好好真惜佢啦
起碼性生活會好小小先🤣
但性慾大既女仔又會點?
😌成日想要....成日諗住....day day 可以Diy.....我又細到大都會覺得.....2人無性..好快玩完...除非又係講到錢同利益....

回覆 39# 失常少女 的帖子

但好似你咁既女仔,我相信係唔多
好多女仔都係冇咩性慾,如果另一伴想要先做,又話姐想要都未必會做。但都要接受😔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆