上一頁下一頁
發新話題

女人毛多真係淫啲咩???

收藏  |  訂閱
42  3.0k

回覆 27# 失常少女 的帖子

我係蜜蠟脫,全脫。脫完,有毛位置紅左二日之後冇事啦⋯⋯而家生返啲毛仔出黎。之前自己剃,生返出黎好粗好癢,而家完全冇感覺....下次長返啲試下其他造型...😄

引用:
原帖由 小肥瘋 於 2020-7-5 18:38 發表 查看引用來源
我係蜜蠟脫,全脫。脫完,有毛位置紅左二日之後冇事啦⋯⋯而家生返啲毛仔出黎。之前自己剃,生返出黎好粗好癢,而家完全冇感覺....下次長返啲試下其他造型...😄 ...
係咪超痛??我見網上賣又話要整熱臘豆....咁陰唇位點扯......

回覆 1# 失常少女 的帖子

好似係因為荷爾蒙比較多D,所以會咸多小小

我覺得多毛奶西好 FEEL

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-7-5 07:43 發表 查看引用來源

嘩....蟹 !! 好似見到 C 眼顯靈光, 麻煩俾大師睇個全相.....
平胸 ... 無咩野睇

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-7-5 10:07 PM 發表 查看引用來源
係咪超痛??我見網上賣又話要整熱臘豆....咁陰唇位點扯......
佢一扯既時候痛一下,感覺係痴左膠紙係身,你撕左出黎既感覺,陰唇位都係咁做,只係陰唇位會痛既感覺敏感少少。

我覺得只係陰唇位痛,其他唔痛....脫完之後好涼爽⋯⋯

引用:
原帖由 小肥瘋 於 2020-7-11 16:56 發表 查看引用來源

佢一扯既時候痛一下,感覺係痴左膠紙係身,你撕左出黎既感覺,陰唇位都係咁做,只係陰唇位會痛既感覺敏感少少。

我覺得只係陰唇位痛,其他唔痛....脫完之後好涼爽⋯⋯ ...
最緊要忍心啲扯....😓😓

我個人覺得女人無毛正好多,一打開大腿一覽無遺。

無毛即係白虎,極少天生無毛,九成九係後天人工全脫毛。

其實醫學上毛多人真係咸濕啲,男同女體內都有男女荷爾蒙。若女人體內男性荷爾蒙多啲嘅話,就會毛多啲同咸濕啲
引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-30 07:48 發表 查看引用來源
吾好意思打斷兩位嘅你儂我儂😅😅

但我想問男人究竟會睇到幾多毛會興奮,因為毛可以剃喎。

1. 好似頭髮甘濃密
2. 好整齊,長短有序
3. 無毛 (激光,剃毛)
4. 白虎 (我吾知同第3點有無吾同😂)

...

我都係中意女人小毛,無毛更好

我陰唇有一邊凸咗....激光好驚激到呢個位.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆