上一頁下一頁
發新話題

188不如以前,都係轉返去第二個論壇

收藏  |  訂閱
84  46.2k

想問下係邊個論壇,thx

引用:
原帖由 滿滿的感覺 於 2020-10-7 21:52 發表 查看引用來源
諗住翻返嚟分享吓啲相,點知啲人嘅質素越嚟越差講嘢on 9到, 啲message 問埋啲小學生問題,完全冇互相分享欣賞心態,同我去開嘅另外一個論壇質素完全相反。睇來我應該唔會再喺度分享吹水。你哋睇吓下面條友講啲嘢就知 ...
咁去了邊個論壇,可否介紹

依家去telegram

引用:
原帖由 天河浪人 於 2020-10-8 14:52 發表 查看引用來源

一個區都有分有品既人多定無品既人多既 ,
無品多咪唔好玩囉.

就算係肥妹咁身班貼相, 見到肥肉唔岩咪唔好睇按上一頁 ,
批評係常識 ? 你講得咁撚似D 兒登仔既 ...
接受唔到人批評調轉頭叫人唔好玩??你又咩思維??
預左有批評都唔係常識?? 定你有無常識???
你都回我啦。我係咪又要話你無品,叫你唔高興就回上一頁???
把口生喺你度,你回唔回都係你嘅自由黎啫。

引用:
原帖由 ㋀㏽㍫ 於 2020-10-8 12:48 發表 查看引用來源

其實呢度個個版都係吹水版黎,唔好話呢度,uwnats果陣好多個成人版都係吹人同自推帖,係果陣多左啲on9版主ban人del帖
我係講緊當年discuss 嘅引人入性

可以講下去左乜論壇!thx

引板靜晒。。一年靜過一年

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-10-8 18:02 發表 查看引用來源
我係講緊當年discuss 嘅引人入性
點解discuss無咗引人入性?

係呢類型討論區  唔使太認真  簡簡單單就算… 分享得出來  人家点回應 好與壞? 實在冇得控制~   
係睇你自己用乜心態 点去睇呢d回應
讚!故言之開心   oN9,弱弱問題  一笑置之啦…   記住來到這裡係放鬆地方
太執著  ,認真  苦了自己

引用:
原帖由 ㋀㏽㍫ 於 2020-10-8 16:53 發表 查看引用來源

接受唔到人批評調轉頭叫人唔好玩??你又咩思維??
預左有批評都唔係常識?? 定你有無常識???
你都回我啦。我係咪又要話你無品,叫你唔高興就回上一頁???
把口生喺你度,你回唔回都係你嘅自由黎啫。 ...
你理解能力係有問題架喎, 我係講緊咁撚多批評撚, 會搞到個區唔好玩,

詳細地解說你知後有冇解開你疑惑 , 定係你覺得個撚個都係批評撚時個壇會好好玩好熱鬧 ?
至於放相預左有批評係常識 ,幾時放相變左選美大賽 ? 駛唔駛開埋評審團呀?
知唔知點解以前呢度好玩咁撚多, 因為少你D心態麻
就算office妹妹以前D post 有D 係假, D人一樣睇得開心,
有咁多食唔到女既契弟彈出黎話係假係吹水咩 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆