上一頁下一頁
發新話題

前列腺按摩上咗癮

收藏  |  訂閱
166  47.5k

師兄 Pm please

師兄 Pm please

引用:
原帖由 HK2018HK 於 2021-6-23 18:50 發表 查看引用來源

前列腺按摩似係西醫管嘎喔
前列腺例檢都係西醫度
話時話例檢果時地姑娘手勢都5差
師傅話佢嘅前列腺按摩導師係西醫泌尿科專家
仲話前列腺肥大係因為血液循環差
前列腺按摩正係促進血液循環
前列腺肥大定期做前列腺按 ...
請問師兄,你講的前列腺高潮,是不是射精?我sp大力吸啜我菊花時,突然射了,是前列腺高潮嗎?

你講呢個所謂師傅日日都改價錢, 年初仲曾經話退出江湖, 結果咪又係出返黎做, 一個咁飄忽, 經常前言不對後語, 帶有神經質嘅人, 我就不會信了

BTW, 你呢個新手話唔定就係佢本人

[quote]原帖由 keiluck 於 2021-6-24 16:09 發表 查看引用來源
你講呢個所謂師傅日日都改價錢, 年初仲曾經話退出江湖, 結果咪又係出返黎做, 一個咁飄忽, 經常前言不對後語, 帶有神經質嘅人, 我就不會信了…

BTW, 你呢個新手話唔定就係佢本人… ...
師兄說得對,出報告應該是她本人

回覆 35# DAVIDCHAN8688 的帖子

究竟有無師兄收過PM

5知性學大師係邊位
講緊嘅師傅係尼度師兄介紹
引用:
原帖由 kamshek 於 2021-6-23 19:58 發表 查看引用來源
師兄所介紹嘅大師傅,係咪上環永樂街富樂個位? 前身係性學大師,但佢呢期佢個廣告又轉排頭,冇咗前列腺及性功能治療,變咗一般推油推淋巴,好飄忽呢! ...

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-6-23 20:03 發表 查看引用來源
等正常通關把啦神洲大把哈哈哈哈哈
有冇好介紹先

引用:
原帖由 chanpaul 於 2021-6-24 15:45 發表 查看引用來源

請問師兄,你講的前列腺高潮,是不是射精?我sp大力吸啜我菊花時,突然射了,是前列腺高潮嗎?
咁要問下師傅先知
淨係聽師傅講過前列腺高潮射出既不是精

引用:
原帖由 keiluck 於 2021-6-24 16:09 發表 查看引用來源
你講呢個所謂師傅日日都改價錢, 年初仲曾經話退出江湖, 結果咪又係出返黎做, 一個咁飄忽, 經常前言不對後語, 帶有神經質嘅人, 我就不會信了…

BTW, 你呢個新手話唔定就係佢本人… ...
你就新手
男人老狗有地胸襟
女人仔講句負氣說話何必認真
佢有佢難處
正係如狼似虎嘅年紀
一路禁止自己性欲
工作又係保養男人條鳩
5有地情緒先至5正常啩
工作中份人好淡定

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆