上一頁下一頁
發新話題

四年內射之快感

收藏  |  訂閱
50  29.3k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-27 18:11 發表 查看引用來源
其實啲精好腥味😅😅
通常佢吞咗之後,唔會強逼我

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2021-8-27 18:11 發表 查看引用來源
師兄你點樣回應,你mind吾mind
我用行動囉,我攞啲精同佢洗面🤭🤭

回覆 31# cc19880910 的帖子

有事我覺得男人都唔應該介意,佢吞咗你大大督都係咁樣,所以搵到一個願意幫你含兼吞埋嘅女仔真係要好好愛惜

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2021-8-27 18:15 發表 查看引用來源
有事我覺得男人都唔應該介意,佢吞咗你大大督都係咁樣,所以搵到一個願意幫你含兼吞埋嘅女仔真係要好好愛惜
我知道,但係佢真係冇任何意圖要我咁做

回覆 34# cc19880910 的帖子

大家鍾意玩下就OK,最緊要開心

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-27 18:11 發表 查看引用來源
其實啲精好腥味😅😅
中出完抺乾淨如果再嚟多次,我照樣會幫老婆口交。

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2021-8-25 21:23 發表 查看引用來源
條女由18歲俾我扑,都20歲開始食藥,到依家24歲,佢俾我內射、口爆、顏射咩都玩過,寵幸過近千次,始終最愛內射,每次見到自己的精液射入自己最愛女孩的陰道裡,讓精子流進子宮,心裡邊想著你這個賤貨,平常一付氣質女孩的樣子,在街上被 ...
同SP多數玩顏射  安全期至會中出  中意樣樣玩吓無咁死板沉悶🤣

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-8-27 18:08 發表 查看引用來源

我老婆又唔會咁做😂
我都唔會, 不過原因係因為我自私

男人都射得舒啲.
引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-8-25 21:43 發表 查看引用來源
以前我同老婆拍拖扑嘢,例牌帶袋,直至有一晚攞袋嘅時候佢飲多兩杯,話佢要俾碌𨳊屌入去,唔係要嗰膠袋屌,佢下面係要男人啲精射入去,記得第一次內射佢,佢重開心過我呀! ...

真係好睇, 正.
引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2021-8-27 18:02 發表 查看引用來源
我都有呢一個嗜好,好有成功咁,非常治癒,睇住佢慢慢流出來,陰唇開開合合,好似做咗一件非常偉大嘅事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆