上一頁下一頁
發新話題

有冇試過口爆完再插

收藏  |  訂閱
131  34.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-2 11:29 發表 查看引用來源

佢地射完之後如果繼續刺激龜頭好似真係會好辛苦
係好爽,射完再狂捽龜頭會有種想再爆但又未爆到痺痺地既感覺(男性不應期)

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-2 00:56 發表 查看引用來源

黄金五秒係咩黎?
啱啱内射完 即刻用口啜五秒

因為剛岀完好敏感
再睇住條嘢有啲閪水同鳩精痴住
你伴侣再用口幫你啜乾淨
無論視覺同感覺
個五秒爽到升天呀🤤

引用:
原帖由 iceblastone 於 2021-9-2 11:53 發表 查看引用來源

係好爽,射完再狂捽龜頭會有種想再爆但又未爆到痺痺地既感覺(男性不應期)
呢個大概知道

好多年前同過一個經驗唔多o既男仔搞, 搞完之後佢同我講, 話有d 羨慕女人
佢話女人mak開對腳任人插可以係咁o黎高潮喎 男人射完會軟, 跟住要抖抖
同埋睇表情反應硬係好似女人高潮係舒服過男人高潮咁話

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-2 13:00 發表 查看引用來源

呢個大概知道

好多年前同過一個經驗唔多o既男仔搞, 搞完之後佢同我講, 話有d 羨慕女人
佢話女人mak開對腳任人插可以係咁o黎高潮喎 男人射完會軟, 跟住要抖抖
同埋睇表情反應硬係好似女人高潮係舒服過男人 ...
我都大概同意佢咁講

引用:
原帖由 hihi101 於 2021-9-2 12:14 發表 查看引用來源
啱啱内射完 即刻用口啜五秒

因為剛岀完好敏感
再睇住條嘢有啲閪水同鳩精痴住
你伴侣再用口幫你啜乾淨
無論視覺同感覺
個五秒爽到升天呀🤤
哦, 原來係咁, 咁你好爽啦

試過,好正,但自己搞要忍得到唔縮手先得
引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-2 10:52 發表 查看引用來源

乜會咁咩? 師兄試過?

係非常酸軟要縮嘅感覺,個刻龜頭極度敏感。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-2 11:29 發表 查看引用來源

佢地射完之後如果繼續刺激龜頭好似真係會好辛苦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-2 13:00 發表 查看引用來源

呢個大概知道

同埋睇表情反應硬係好似女人高潮係舒服過男人 ...
站係男性角度呢一下快感無可能自己搞到,因為就算自己打飛機射完繼續打既話,果下酸軟感本能反應都係會縮手,如果個女仔識主動進攻果下真係會爽到嗌出黎

引用:
原帖由 iceblastone 於 2021-9-2 22:30 發表 查看引用來源
站係男性角度呢一下快感無可能自己搞到,因為就算自己打飛機射完繼續打既話,果下酸軟感本能反應都係會縮手,如果個女仔識主動進攻果下真係會爽到嗌出黎 ...
其實男人多唔多會有壓力o既呢?
比如擔心自己太快, 驚會比對方笑 又或者聽人吹噓自己有幾勁然後心入面有個比較?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-9-2 20:06 發表 查看引用來源
係非常酸軟要縮嘅感覺,個刻龜頭極度敏感。

咁對手係咪知道你中意果刻再刺激? 佢知用咩方法?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆