上一頁下一頁
發新話題

㩒住o黎口爆

收藏  |  訂閱
42  15.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 06:34 發表 查看引用來源

水妹妹應該係果種同中意o既人去到佢最中意o既餐廳, 可以唔食o野淨係望住對方就飽o既果種人
咁我又覺得佢中意睇住老公食之餘都會自己食喎

始終兩個人夾就可以點玩都得

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 06:34 發表 查看引用來源

水妹妹應該係果種同中意o既人去到佢最中意o既餐廳, 可以唔食o野淨係望住對方就飽o既果種人
不像妳 吃得隨時比身邊的男生還要多 😝

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 06:38 發表 查看引用來源

嘿嘿嘿你話如果返番去幾百年前o既封建社會
share 同一個老公
呢位男士應該活唔到退休果日
我都好想回到古代,可以做到一個有三妻四妾嘅齊人,正所謂牡丹花下死做鬼也風流,活不到休都冇所謂。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-9-21 16:24 發表 查看引用來源

我都好想回到古代,可以做到一個有三妻四妾嘅齊人,正所謂牡丹花下死做鬼也風流,活不到休都冇所謂。
唔介意主人搵個大的回來管住我,我做細的。
主要係主人同大嘅都錫我就可以。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-21 08:38 發表 查看引用來源

不像妳 吃得隨時比身邊的男生還要多 😝
你咪係度亂up

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-17 12:48 發表 查看引用來源

直頭係行運之人啦!
換著第二個老婆有冇得次次籐條打屁股做前戲?
一定萬中無一啦⋯⋯M妻難求⋯⋯

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 06:38 發表 查看引用來源

嘿嘿嘿你話如果返番去幾百年前o既封建社會
share 同一個老公
呢位男士應該活唔到退休果日
跟妳share 一個老公? 不要吧 嘗過妳給他的服務之後 他的床上還怎麼會有我的位置
還有 共用妳的大王 我怕我受不了妳會無時無刻 (包括在飯桌上) 各種骯髒有味道的話題
共用我的老公 我怕他很快將妳罵得體無完膚 習慣了整天嬉皮笑臉跟伴侶互相挑釁的妳也受不了他的一本正經

賢良淑德好女人
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-16 10:02 發表 查看引用來源
想女伴口爆但唔知點開口或者怕對方唔肯o既朋友, 俾樣o野你地參考啦
我本身並唔抗拒呢樣o野, 只係純粹貪玩...

是咁的, 老公仔冇錯係好中意口爆, 但都會有想插o既時候,
咁尋日做愛做o既事果陣, 好似平時一樣 ...

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-23 11:32 發表 查看引用來源

跟妳share 一個老公? 不要吧 嘗過妳給他的服務之後 他的床上還怎麼會有我的位置
還有 共用妳的大王 我怕我受不了妳會無時無刻 (包括在飯桌上) 各種骯髒有味道的話題
共用我的老公 我怕他很快將妳罵得體無完 ...
咁我地齊齊換一個正常少少o架啦   

講返你個疑問, 我忽然諗到d 野 (應該話睇到)
原因好可能係飲食習俗, 但你自己都係半個幫兇
佢地食o野真係超重口味囉, 大舊烤肉加辣醬+生蔥生蒜頭 <-- 係咪咁? 再加上又煙又酒,
你仲要臨訓前再整多餐bbq佢做宵夜, 你話係咪自己攞o黎?
大王都中意食燒烤, 但生蒜頭我諗佢都未必接受到
四樣o野加埋一齊再日積月累, 精華液比一般男人腥同苦澀我覺得唔係冇可能

跟我唱一次:
Ooh, I love the taste, la-la-la-la-la
ALL ON MY TOUNGE I WANT IT!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆