上一頁下一頁
發新話題

強顏歡笑去做夢

收藏  |  訂閱
89  15.3k

引用:
原帖由 不動明皇 於 2021-12-29 13:23 發表 查看引用來源
出黎玩.我又幾鐘意帶啵..一來安全衛生, 二來某程度可以做耐D 添.HEEHEE
正常都唔會理對方私生活 出貨算啦

係男人都想唔帶啦,但控制權一定係個女方度,如果對方係one for one,信任問題,但如女方表明要帶,但男又做一次又講,我會覺好煩,唔會再講第二次,直接out 佢

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-29 14:45 發表 查看引用來源
係男人都想唔帶啦,但控制權一定係個女方度,如果對方係one for one,信任問題,但如女方表明要帶,但男又做一次又講,我會覺好煩,唔會再講第二次,直接out 佢 ...
我覺得無論男女都要尊重對方,如果唔係無以後🤔🤔

冷靜D 同佢平和咁傾番下 OK D

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-29 11:09 發表 查看引用來源
如果我搵過個果新既 沖淡下個 唯一既感覺。。。。係咪有D傻
引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-29 11:14 發表 查看引用來源

唔係傻

反正佢已想破壞你地的遊戲規定.....

佢問得想唔帶, 之後都一直係會想住唔帶, 會再試會再問

SP 都預左終有一日會落畫, 只係時間問題
講得啱,佢破壞遊戲規則在先,你唔怕一開先例以後就次次都唔用,食藥或者打針都係我地D女仔。

再者唔啱咪搵過一個啱!又唔係老公要同佢過人世!

引用:
原帖由 fafawong011 於 2021-12-29 17:12 發表 查看引用來源

講得啱,佢破壞遊戲規則在先,你唔怕一開先例以後就次次都唔用,食藥或者打針都係我地D女仔。

再者唔啱咪搵過一個啱!又唔係老公要同佢過人世! ...
搵 sp 或 sl 重點係尋開心尋快樂,  真係唔好尋錯煩惱

少少麻煩就多多少少會有d, 攪到太麻就真係唔要好過

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-29 17:26 發表 查看引用來源

搵 sp 或 sl 重點係尋開心尋快樂,  真係唔好尋錯煩惱

少少麻煩就多多少少會有d, 攪到太麻就真係唔要好過
我已經講哂我既感覺佢聽 之後點。。。。要再睇

好聽D 係叫做唔過問囉..
但上套我只係覺得好正常不過既事姐
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-29 13:32 發表 查看引用來源

正常都唔會理對方私生活 出貨算啦

係囉..一煩就真係唔洗留底喇...出黎玩都係想開心..一味問問問..食屎喇! 哈哈
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-29 14:45 發表 查看引用來源
係男人都想唔帶啦,但控制權一定係個女方度,如果對方係one for one,信任問題,但如女方表明要帶,但男又做一次又講,我會覺好煩,唔會再講第二次,直接out 佢 ...

無既..你未同佢講..套就帶緊呀喇.做唔做你自己揀囉..再問一次就即CUT..
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-29 17:40 發表 查看引用來源

我已經講哂我既感覺佢聽 之後點。。。。要再睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆